|
СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009 |
Внеси реплика | страница <1 910111213 42> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa super..i zasluzil da igra..sega veke ima nekoja nadez za nas,ako pokazeme dobra igra,razumnost i nepanicarenje ke uspeeme..ja bar se nadevam..velat srekata gi prati hrabrite,pa samo hrabro i napred MAKEDONIJAAAAAA!!! Изменето од Eli - 22.Јануари.2009 во 09:20 |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во денешен дневник за меен позитивна и охрабрувачка вест е дека ќе игра раде стојанович кој е десен бек и тоа м идава надеж дека со неговиот допринес ќе направием поволен резултат.
Најопесен играч во русија според мене е гркот игропуло и пикерот со кого соработува, и дрибиров најопасното крило што до сега сум го гледал. Мора д аиграме јако во одбрана и да направием контри бидејќи до сега контри имавме само против алжир. Јас сум оптимист и надежта последна умира, и со тунис до споелден моемнт се надевав дека ќе го свртиме резултатот иили барем нерешено па така и за денес пртоив русија се надевма на победа. п.с. мојот ментлаитет е таков што јас не респектирам никого. Јас сум најдобар и секогаш одам на победа. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДЕНЕСКА ЗАВРШУВА ПРВАТА ФАЗА ОД СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО
Задар или Пореч? Првата фаза од Светското првенство во Хрватска денеска ќе ја достигне својата кулминација со мечевите од последното коло по групи. Тука ќе се распределуваат билетите и за Задар и за Пореч, а нашите најдобри ракометари беа во игра и за едно и за друго
Првата фаза од Светското првенство во Хрватска денеска ќе ја достигне
својата кулминација со мечевите од последното коло по групи. Тука ќе се
распределуваат билетите и за Задар и за Пореч, а нашите најдобри
ракометари беа во игра и за едно и за друго во пресрет на вчерашниот
дуел со Германија. Без разлика, денешниот натпревар со Русија (15.30
ч.) е од исклучителна важност. |
|
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште два часа до почеток на натпреварот. Ајде момци играјте како да е бараж уткамица и како да нема повеќе друга.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Coece ja u 3 so trcanje si odam od rabota
|
|
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќути овие часови пред уткамица м исе најтешки само размислувам за тоа и сум во исчекување и затоа тие што се таму им завидувам сега полека се загреваат во шаторот со чајче со румче па псоле полека накај сала и го гледаат загревањето на ракометарите. А ние доеека не почне уткамицата ништо од тоаен пратиме дури н ихимната вчера не ни ја дадоја да ја слушнеме па тоа е една голема критика до сител. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се мислам дали на работа да гледам или од дома Само тоа мислам ајдееее нека почнееее....але алее..
|
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste sega nemam nervi..ne znam kako ke gleam.. vozbudata raste..malce me zagrizi toa sto javija deka Alusevski se povredil,Mojsovski imal bolki,Dimovski imal temperatura..leleee majko... kire sega ili nikogas!!!
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde sgea pocnuva so 200 na sat nakaj doma vozev da stignam na vreme. Zabraneto poraz!!!
Napred Makedonijaaaaaa!!!!!!!!!! Sega ili Nikogas! |
|
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleee be ne smeeme pogolema razlika da dozvolime..veke e 3..
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тишина само со оптимизам напред
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pisete cat pat rezultat
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
21минута, 11:10 за нас!!!
Изменето од Drlja - 22.Јануари.2009 во 15:56 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |