IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Трпе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трпе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 48>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 17:53
Се враќа малиот Трпе од школо со слаби оценки.
Трпе: Ќе падне ќотек!
Малиот Трпе: Ајде тато, ги земав адресите од наставниците!
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 19:32
Си биле Трпе и Трпана. Трпана сакала многу секс. Трпе бил многу глуп човек па Трпана се мислела како да го убеди. Се соблекла и почнала да му вели на Трпе:
Трпе абе нешто ми студи на рацете
(Трпе ја покрил)

Трпе абе нешто ми студи на нозете
(Трпе пак ја покрил)

Трпе абе нешто ми студи на целото тело
(Трпе пак ја покрил)

и тогаш Трпана му рекла:
Трпе па ти знаеш оти имам дупка меѓу нозете ?

Трпе: па ја од дека ти е дувало па ти е било студено

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 18:29
Заминал Трпе на операција цел исплашен, но докторот му рекол да не се плаши операцијата не е ризична и лесно ќе помине. Трпе го оперирале... кого се разбудил рекол "Докторе заврши опрецијата, како помина ?" , а од таму му одговориле "Трпе јас сум Свети Петар" !!!
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 23:30
Трпе отишол во Бугарија на шопинг. Ја паркирал колата, и на шофер шајбната напишал "внатре нема ништо вредно".
Кога се вратил од шопинг, што ќе види, колата обиена, скршени џамови, внатре се испретурено и нашол едно ливче на кое пишувало:
"Ас сам должен да проверам.!"
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 01:45
Трпе бил научник и отишол во странство на симпозиум за тоа како алкохолот делува на глувците.
Го земаат првиот глушец и му даваат да пие 1л. текила.
По некое време почнал глушецот да игра, да пее како мариачи, да свири гитара.
Го земаат вториот глушец и му даваат да пие 1л. коњак.
Глушецот почнал да се додворува, да пее шансони.
На третиот глушец му даваат да пие 1л. жолта што ја донел Трпе. По некое време глушецот се намрштил, ги стегнал тупаниците и почнал да вика:
- Мац, мац, мац...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 02:00
Малиот Трпе го прашува татко му: - Тато, тато како настануваат малите слончиња?
- Е па сине, малите слончиња...
- Пред да ми кажеш, само да те потсетам дека штрк не може да крене слон!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 02:03
Трпе се жали на психијатарот:

- Докторе, жена ми скроз се мрднала. Чува 20 мачки дома, смрди ко да умрел накој.

- Па, добро, проветрувајте почесто!

- Ма немој, па да ми избегаат гулабите.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 02:28
Докторот му вели на Трпе дека мора да му направи спермограм, му дал едно шишенце и му рекол да го наполни и да го донесе другиот ден.
Доаѓа Трпе другиот ден со празно шишенце, и докторот му вика:
- Па зар не ти реков да го наполниш?
- Пробав докторе, прво со левата рака, па со десната и не бива. Потоа ја викнав жена ми, и таа почна прво со левата рака, па со десната, па потоа проба со уста и пак не бива. Па ја викнавме и комшивката, и таа проба се, и ти велам докторе дека нема теоретски шанси да го отвориме ова шишенце.
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 09:13
Трпе на докторот му вика:
Абе докторе, на жена ми не можам да и' го бапнам отпозади. Се' ми дозволува, од напред, од страна, орално, од горе, од дулу, само отпозади не ми дава, не знам што е работата??
Вака Трпе ќе направиш: ќе земеш специјална водичка од извор на Исланд, ќе помешаш со трева од амазонската џунгла, а на крај ставаш неколку зрнца песок од пустината Сахара... Сето тоа да биде во порцеланско шишенце од Кина...
Се вратил Трпе по два месеци... Докторе, еве го шишенцето, сите состојки се тука, сега што да правам?
Сега ќе го ставиш на најдолната полица... Кога жена ти ќе се праша што е ова и кога ќе се наведне да го земе, ти ќе и' го бапнеш отпозади!

Изменето од LiDivio - 11.Јуни.2010 во 09:15
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 09:21
Еден ден отишол Трпе во бурекчилница и рекол:
.Една четвартина бурек ве молам
А продавачот го прашува:
За носење ли ти е или за тука ?
Трпе:E не бе на тебе ке ти го оставам.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 19:45
Вршча се Трпе од Франција и одма секс сос Трпана
Трпана го пита : Ка се вика за женски полов орган (путе) на Француски?
Трпе вика МОНИ !!
A ко е погулема?
МОНИКА !
...А куга е кат мојта ?
ХАРМОНИКА пучка ти матер !!!

Изменето од sanja-a - 11.Јуни.2010 во 19:45
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2010 во 05:42
Трпе ја пратил Трпана во продавница да купи смрзнато пиле.
Се враќа оваа збунета после некое време.
- Трпе, абе имало пилиња од 150 денари, 100 денари и 20 денари, е овие од дваесет имале сида, и кое сега да го купам?
- Аман бе жено нема да ги дупиме!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2010 во 18:08
Отишол Трпе во Германија и и испратил телеграма на Трпана: - Трпано, ископај го митралезот што го закопавме во дворот, подмачкај го и пак закопај го.Го видел писмото поштарот и веднаш го однел в полиција. Полицијата отишла кај Трпана и го прекопале целиот двор ама не нашле ништо. Потоа Трпе и испратил друга телеграма на Трпана:
- Трпано, ако полицајците го прекопаа дворот посади го со компири.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 01:48
Трпе решил за годишнина од брак
Трпана да ја однесе во некој ексклузивен ресторан.
Нарачале специјалитет на куќата - полжави.
Ги гледа Трпана полжавите и не знае како да ги јаде. Почнала да го гледа Трпе како ги шмука еден по еден. Пробува Трпана, шмука ли шмука, полжавот не излегува. Ѕирка внатре и што да види, полжавот се фатил за ѕидот и вика "то маче то".

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.