|
ПОЛИГАМИЈА |
Внеси реплика | страница <1 910111213 46> |
Автор | ||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala "Zidarski" Se Kolnam Vo Allah Deka Poveke Toa Od Moja Strana Nema Da Se Poftori. I Izvini Za Preeshnite I Navredlivite Repliki Ushte Ednash Fala Za Predupredata I Pozz.!
|
||
Nothing Remains !!
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=zidarski]
Halid (iako beshe provociran - sepak, vnimavaj shto pishuvash i kako odgovarash samiot)(zidarski) [QUOTE] Respekt-Zidarski, Tokmu taka deka treba da se vnimavat, no veruvaj jas nemam Podli nameri, Navistina toa sto go kazv,ne go kazav bez namera!!!ne se pravam Naiven,demek ne namerno go napraviv,No go napraviv bidejci vece i samite vidovte..Ne sakam nicie Versko cuvstvo da go navredam,no bar neka go pocituvaat i moeto... Poz....Halid ibn Velid../B] Изменето од Halid ibn Velid - 09.Март.2008 во 06:00 |
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A kaj toa Gledav seir!!??? Zarem ako ti iodgovoram na prasanjeto koe si go postavila e Seir!!???? Daj mi moj post,kade toa gledam Seir!???? Ne znam ,koj gledase Seir,maria!??? |
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vratete se na temata.
Halid - razbiram deka beshe provociran, zatoa kaj tebe dadov objasnuvanje... Ve molam vratete se na temata sega... |
||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе мораме јас и ти сите овие работи да ги разјасниме ПРАШАЊЕ ПО ПРАШАЊЕ,вака не оди.Не е добро само да се обвинува,обвинува и ОБВИНУВА,....а да не се подзастане.maria_magdalena најискрено ти велам дека просто се изненадувам кога читам од тебе вакви констатации за Мухаммед а.с.,од твоето досегашно поминато време на форумов,зарем уште не свати што значи за нас муслиманите Мухаммед а.с.,или пак и ти си ПОБОРНИК на тврдењето на ориенталистите и сите други антиисламисти дека Мухаммед а.с. бил ЛАЖЕН ПРОРОК,кој самиот го пишувал Qur,anot? Ок,уште нешто:еднаш ти обрнав внимание и тебе и на Бутел дека треба омразата да ја отстраните кога читате нешто што до детали е објаснето и разјаснето,но ти продолжуваш со старата песна. Вака: Можеш и по ЛП,а можеш и јавно на форумов,со мене да дебатираш дел по дел,прашање по прашање,културно,цивилизирано,како што ни прилега нам на луѓето обдарени со разум,за се што те интересира за Исламот. Биди ми поздравена. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Омраза немам-но на навреди соодветно ќе одговарам...особено на падобранци.
А ние и понатаму ќе си дискутираме човечки. Поздрав и до тебе. |
||
|
||
ZlatniLiljan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 22.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama si se iznamacila sinoca so pisuvanje maria.. Ne sakam da dadam nikakov komentar na tvoite postovi, se nadevam daka sama ce se popraves, zatoa sto na navredi soodvetno ne se odgovara so navredi, toa ti go kazal i Isus a.s. .. Kako bese toj stih, ako nekoj ti frla kamenja, ti vracajmu so leb.. Ako sakame da imame konstruktivna diskusija na temava, treba da znaeme da se kontrolirame samite. so pocit Liljan |
||
Islam es Para Todas’’ (“Islam je za svakoga")
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Воопшто не се изнамачив Лилјане, бар направив едно добро дело, го поучив брат ти како се зачнуваат деца, ако воопшто ме прочитал.
Он пишуваше гадости и погрдни зборови за Светото Писмо и ги бришеше, како лисицата што со опашката ги бришела траговите во снегот зад себе-ама јас како што реков моите одговори на истите нема да ги избришам...ќе му го препуштам тоа на модераторот. Никогаш повеќе нема да бришам сопствени постови. А тоа што го рекол Исус е друга работа....Он рекол и: “Немојте да го фрлате лебот на кучињата, зашто да не ви се навртат и да ве раскинат“ Почит и до тебе... Изменето од maria_magdalena - 09.Март.2008 во 12:50 |
||
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега уште фали да ја додадеме Библијата и нејзините еротски страници,каде има ептен многу убави сексуални лекции,и групњаци и конкубини и инцести и хареми одавде до Београда па надаље......и да удреме по онаа народната:КО КОГА СТИГНЕ! Е,вака не се води дискусија,вака се развива верска нетрпеливост и омраза.Знаеш Мариа многу го сакам бумерангот,не од убавина ами од неговото ротирање,секогаш кога ќе го фрлеш кон некого,тој ти се враќа тебе по главата. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ок,уште нешто:еднаш ти обрнав внимание и тебе и на Бутел дека треба омразата да ја отстраните кога читате нешто што до детали е објаснето и разјаснето
Ne znam kade vide omraza vo moite postovi, jas sekogas si gi pisuvam moite mislenja, nitu imam obicaj da prefrlam na licni navredi kako sto mene mi prefrlaat, a koga ke mi prefrlat ne zapagjam vo prepukuvanje, ednostavno ignore na takvite lugje. Ako ti mislis deka kaj mene ima omraza zatoa sto jas ne ja opravduvam poligamijata koja islamot ja dozvoluva... togas gresis, toa e samo moe mislenje. |
||
rose of silence
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Luge nesto treba da se razbereme,Biblijata ne sodrzi zakonodavi normi,Biblijata pretstavuva sveta kniga koja sodrzi soveti i moralni normi,no k*ranot vrz koj se bazira serijatskoto pravo sodrzi zakonodavni normi,kako treba da funcionira edno opstestvo,i se razbira deka i tamu ke se navede i Poligamijata kako i mnogute drugi nesta sto go zasegaat covekot,No so samiot fakt sto Isus ne bil omazen pri negovoto sve[tenstvo na ovoj svet,ni pokazuva mnogu,,,i toj propovedal normi koi podocna ke bidat nadopplnuvani so drugite sveti knigi,za na kraj k*ranot da bide kompletiran i da sodrzi komplet sekoja maka i resenie za sekoj problem sto go zasegaa covekot.
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Forumot pravi lugeto da bidat losi...
najcesto se isprovocirani no sepak toa ne e opravduvanje za nekoi zborovi.... Covekot ke se kae za nekoi raboti vo zivotot, koi nema da moze da gi promeni, kako sto e na primer, kazaniot zbor. Marija M. navisitna sum iznenaden od tvoite postovi. NAVISTNA. Se kaam sto ostanav na forumov, mozebi ke bese podobro da se otkazav togas koga namerava, bidejki togas te zapoznav.... Vistinska i dobra hristijanka.... Primer za mnogu drugi tuka na forumov, i voopsto. No od ovie tvoi postovi, DLABOKO SUM NAVREDENA.... Gi povredi nasite verski cuvstva..... Mozebi ke negiras, no jas sepak ako jas toa go velam, i so ogled deka se raboti za MOITE cuvstva, sepak mozam da prepoznaam koga se povredeni. Tvoite postovi ne se prozivo od nepoznavanjeto na islamot, bidejki predhodno imase prekrasni postovi.... No sega......... Vo tvoite postovi mozam da prepoznaam omaraza kon islamot..... Ne e toj upateno kon nekoi celonovi na forumot..... Tvoite postovi se upateni kon muslimanite........ Sekogas na forumov sum imala korekten odnos kon hristijanstvoto, nikogas ne sum ni navleguvala na tie temi.... Znaci ti se bila navredena samo od eden ili dvajca clenovi na forumov......a ne od site muslimani ili od islamot......... se nadevam deka se ke se sredi, no za zal kazanite zborovi ostanuvaat, navistina me povredi.... Pozz |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |