IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Матурски фустани
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Матурски фустани

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 50>
Автор
Порака
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 20:31
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 20:33
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 22:37
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

не зезај,... како завеса е смеење
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 22:39
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 23:20
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

прекрасно трепкање

I moj favorit e!

Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 17:15
Originally posted by Irenica Irenica напиша:

прекрасно трепкање

I moj favorit e!

Leleee so e slatko..a pa sandalcinjata epten..ama kaj da najdeme vakvi kaj nas..ima li nekade??epten e super kombinacijava..inace onie gorenavedenite fustani so gi ima so Bijonse spored mene,ne se bas za na matura..sepak toa ne e bal..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 17:17
By the way..da prasam ja..dokolku ne se resam da sijam fustance..koi prodavnici vaka bi mi gi preporacale kade so ke mozam da najdam nekoe fustance so ne e balsko tuku onaka ednostavno i moderno..ne mi ide neso na pamet..za u Skopje zboram..ako imate nekoja idea,pisete..fala..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 18:48
Iskreno,jas ne bi se ogranicuvala na odredeni butici.Nekogas ke vidis nekoja prodavnica,ne bi ja ni poglednala,a mozes da najdes nesto vnatre za ne mnogu pari.Jas,licno,ne bi platila za djemper 5000 den kako vo Miss Sixty.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 14:20
Da toa se soglasuvam..i ja ne bi dala..nego onaka prasav cisto kao orientacija poso sepak ne se site prodavnici nameneti kao za nasa vozrast..ali so vikas razgleduvajki ke se najde neso..pozz
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 19:31
леле јас се заљубив во фустанов,... љубов девојки нема да зажалите и да сошиете ваков трепкање
Кон врв
iva_hot69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iva_hot69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 19:02

Originally posted by topsexy topsexy напиша:

не зезај,... како завеса е смеење

hello...na elie saab e kreacijava,a on e vrven kreatorelie saab
Кон врв
iva_hot69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iva_hot69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 19:43
Originally posted by Irenica Irenica напиша:

прекрасно трепкање

I moj favorit e!

mislam deka e premnogu obicen za matura
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 19:49
Mila, de gustibus non est disputandum!

Изменето од Irenica - 26.Март.2008 во 19:50
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 21:09
ива,... душо,... девојче од 18год не треба да личи на тетка,... нели трепкање и плуууус,... за вкусови не се расправа намигнување 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 50>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.