![]() |
|
Матурски фустани |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 50> |
Автор | |||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
не зезај,... како завеса е ![]() |
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
||
I moj favorit e! ![]() ![]() ![]() |
|||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|||
![]() |
|||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
||
Leleee so e slatko..a pa sandalcinjata epten..ama kaj da najdeme vakvi kaj nas..ima li nekade??epten e super kombinacijava..inace onie gorenavedenite fustani so gi ima so Bijonse spored mene,ne se bas za na matura..sepak toa ne e bal.. |
|||
![]() |
|||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
||
By the way..da prasam ja..dokolku ne se resam da sijam fustance..koi prodavnici vaka bi mi gi preporacale kade so ke mozam da najdam nekoe fustance so ne e balsko tuku onaka ednostavno i moderno..ne mi ide neso na pamet..za u Skopje zboram..ako imate nekoja idea,pisete..fala..
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
||
Iskreno,jas ne bi se ogranicuvala na odredeni butici.Nekogas ke vidis nekoja prodavnica,ne bi ja ni poglednala,a mozes da najdes nesto vnatre za ne mnogu pari.Jas,licno,ne bi platila za djemper 5000 den kako vo Miss Sixty.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Da toa se soglasuvam..i ja ne bi dala..nego onaka prasav cisto kao orientacija poso sepak ne se site prodavnici nameneti kao za nasa vozrast..ali so vikas razgleduvajki ke se najde neso..pozz
|
|||
![]() |
|||
||
леле јас се заљубив во фустанов,...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
||
hello...na elie saab e kreacijava,a on e vrven kreatorelie saab |
|||
![]() |
|||
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
||
mislam deka e premnogu obicen za matura |
|||
![]() |
|||
||
Mila, de gustibus non est disputandum!
![]() Изменето од Irenica - 26.Март.2008 во 19:50 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ива,... душо,... девојче од 18год не треба да личи на тетка,... нели
![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |