|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 240> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... kako Mujo dere zeca ?
...... natakne zeca na kitu pa se zec dere ..............
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mlada nevesta prv pat sprema peceno pile. Mazot i prasuva
- Kakov neobicen vkus ima ova pile! So sto go napolni? - So nisto. Polneto si bese..... |
|
Mima_mak
Нов член Регистриран: 26.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaze Mujo Husi: Ja volim paranormalne žene!
Huso će njemu : Kakve su ti to žene? Mujo: Pa one normalne, što imaju para ! |
|
Mima_mak
Нов член Регистриран: 26.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ko je izmislio triatlon?
Ciga! Na Adu ode peske, tamo pliva, vrati se biciklom! |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakva e razlikata megu FIKO i FIKO - SPORT?
FIKO - SPORT ima tenisko topce na kukata pozadi... |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го запослиле Трпе како водич во музеј.
И ги шета така туристите и им раскажува. Доаѓа до еден скелет и гордо кажува: - Е па господа, ова е скелетот на Александар Македонски, неодамна е откопан тука во Македонија! А некој од туристите: - А овој помалиот скелет до него, чив е? - Е па и тој е на Александар Македонски, само кога бил помал! |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako cajkan otvara konzerva a?
otvorete policija |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majkata i veli na kerkata
Treba da go izedes jadenjeto!!!! Znaes sto se slucuva so devojcinjata sto ne jadat? Znam, mamo! Stanuvaat manekenki |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leo,Leo - vika nekoe devojce, a komsivkata ja prasuva zosto go vikate Leo deteto Martin se vika. A devojceto - abe leukemija ima pa go dupcime malku.
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Istrazuvanjata pokazaa zosto maskite uzivaat vo oralen sex
5% go sakaat to oset
5% sakaat da dominiraat
90% sakaat tisina
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Детето ги фатило мајка му и татко му како "се работат" и истрчало долу во куќата.
Мајката му рекла на мажот : Оди објасни му некако на синот. Се симнува овој , го бара синот по цела куќа и се симнува долу и гледа како синот ја работи бабата и синот му вели : А боли за мајка а ? Изменето од CST - 01.Април.2009 во 12:40 |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pita Mujo Hasu:
Je li bolan, jesi li ti čuo za grupu "Duran Duran"? Jesam iz prve, ne moraš da mi dva puta kažeš - reče Haso. |
|
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto ke bide koga Snezana ke se slece pred 7-te dzudzinja?
> > > Seven Up |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашува детето својот другар од кај доаѓаат децата? -Од на мајка ти п**ката, од кај па ја да знам!!!! |
|
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |