![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10821083108410851086 1402> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i mene
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
super devojce
![]() ![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Da Irena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
devojce navistina love is in the air?
|
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
everywhere I look around
love is in the air every sight and every sound and I don't know if I'm being foolish I don't know if I'm being wise but it's something that I must believe in and it's there when I look in your eyes. Sandanski, da te nadopolnam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
Сакам да кажам Love is in the air
![]() ![]() |
|
If you dont live for something youll die for nothing
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакам да кажам-ДРЉА ИЗВИНИ МИЛО ШТО МЕ ЗАЕБАВА НОГАВА И НЕ МОЖАМ ДА ИЗЛЕЗАМ СО ТЕБЕ.....ВЕТУВАМ ДЕКА КЕ НАДОКНАДАМ ДЕНОВИВЕ-ДУПЛО....ЗНАМ ДЕКА КЕ МЕ СВАТИШ.....веке вчера еден ме влечкаше за раче само кеиф да си напраам да шетам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Едноставните задоволства се последното засолниште на сложените луѓе. - О. Вајлд
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам да кажам дека лајф ис а биг шит
![]() ![]() |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
dojdov,vidov,zaminav...........
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Sakam da kazam.......koj bi rekol deka chuda se slucuvaat
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Сакам да кажам едно гооооооооооолемо БЛАГОДАРАМ на Филмаџијка за отстапените авторски права над сликата за аватар.
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ajde vednas
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10821083108410851086 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |