|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 105106107108109 277> |
Автор | |||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Трајчо мој сестри мили гази како gazela ....
|
|||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Мајка ти е толку дебела, што наместо со престен татко ти ја запросил со хулахоп.
|
|||||
|
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
И не е ова реклама, ама секогаш кога ’’не ми се сите овци на број’’јас обавезително одам на kumanovac.comЕ овој е жена |
|||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=15984&Itemid=23
Сварно заебани работи ова Космополитен објавува... |
|||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Во коси да ти спијам, на фаца да ти...
ај нема да ја допишам... не ми е пријатно Упатена кон едно чупенце од другиот клас |
|||||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Толку слатко ме изнасмеа ова утро постот на Збунет,ма не е он воопшто збунет
|
|||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Од вчера уште ме држат некои киксови кажани на испрашување на физика од страна на едно од “поинтелигентните“ луѓе во одделение.
Даклем... „Во посложените атомски јадра, освен протони има и негативни супстанции како неутрони, бодород, деутериум, трициум, хелиум итн.“ И ова: -Што е атом? -Најмал, неделив хемиско-физички симбол. |
|||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ОВА
и Шехерезат - Фисун будалата и Seherezad : Onur Kan Sekerka (PARODIJA) Изменето од Iron Man - 10.Мај.2010 во 01:52 |
|||||
|
|||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Еден автобус тргнал од Скопје до Велес во 9 часот наутро а стигнал во
10 часот и притоа возел со брзина од 95 km/h. Најди ја плоштината и волуменот на автобусот ако се знае дека шоферот на полугодие во 6 одд има 4 по француски. |
|||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Маж се враќа во ноќта една недела порано од службено патување, и што ќе види во спалната спијат двајца... Зема стап и ги претепува. По некое време влегува неговата жена и вели: - Свекорот и свекрвата дојдоа на гости... |
|||||
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
си биле 2 трактори...
едниов орал , другиов.... анал..... |
|||||
Внеси реплика | страница <1 105106107108109 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |