|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 104105106107108 229> |
Автор | |
Powerful
Нов член Регистриран: 21.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зарем веруваш дека 2012 е крај на светот? Но, да не се задржуваме на тоа, ела во мистерии за таа тема
Сега не сватив, ти се допаѓа овој проект или не? Чекам да се изјасниш |
|
¤°•zelena•°¤
Нов член Регистриран: 25.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако дека ми се допаѓа ! Али нека побрзаат !
|
|
Powerful
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееее добро е, барем на еден од вас да ви се допаѓа некој проект на владата.
Ова нека побрзаат е за во мистерии, а можеби и иронична си кој те знае. Во секој случај, ќе одиме да се пуцаме во мистерии или во вмро вс сдс? |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Пуцајте“ се на ЛП, тука задржете се на темата. |
|
¤°•zelena•°¤
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иначе ако чекам од оваа влада...Скопје нема да биде готово ни у 2030 |
|
Powerful
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јааааааа, кој ти го рекол тоа ма?
Ако не си забележала, Скопје 2014 веќе е започнато, спомениците се тука, лавовите се тука ... А ако беше опозицијата, немаше да имаме ни обичен плоштад, а не па дополнителни убавини на него |
|
¤°•zelena•°¤
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене и баш не ми се свига ни плоштадот ни лавовите многу го затемнуваат Скопје, нека напраат нешто корисно...А тоа ке да е да се тргнат од власт пошто не ги бива за ништо
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ne zezaj... ete, ni napravija umetnicka zooloska, kje ni ja sredat i vistinskata...
|
|
Incredible Blue
|
|
¤°•zelena•°¤
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oni poishe umetnicka napraile otkolku vistinska
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozicija,opozicija..
So lavovi ili bez.. Ke im teknese i na drugite nesto vakovo da bea na vlast, samo sto togas ke bese finansiski (i proekno) vozmozno zatoa sto drugata strana go pravi..abe ajde gluposti vo crno bela tehnika... Duri sega gledam deka na rabota mi go nema sonceto od prozor (mesto toa..ogromna zgrada pred nos)..gledam deka Vardar e sega nikakov, plostadot raskopan, lavovite na mesto..konjite spremni za borba..moze i ke ni trebaat..koj znae! I se ke progoltav..samo bojata ne..toa sivilo vo Skopje..mi se prevrtuva se vo stomak..mi se zgadi..mesto boja, razigranost..sovremena umetnost..nekoe delo na koe i svetski poznatite arhitekti bi zaviduvale..nie se davime vo crno beliot svet.. Bre,bre..lepota! |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kako i da e, nekoj "gadno" se oparuva od toa skopje!
...za idejata za samo nekolku spomenika da zemeshb pari kolku shto "normalen" chovek nema da zaraboti ni za cel zivot,...
...najochigledno e poradi shto se pravi toa i takvo skopje!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дури вчера приметив, дека лавовите се без тестиси....
Колку интересна... симболика |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....тоа е да не ги "чешкаат"...поука од бикот..му ги искршија па евај ги сошија...оп..залепија..потоа. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prosetaj po sankt peterzburg, pariz wiena praga
ako tamu najdes testisi na lavovi otvori tema dodeka ne gi najdes , teshi se so simbolikata Изменето од anakin - 12.Октомври.2010 во 14:24 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 104105106107108 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |