![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10571058105910601061 1099> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
абе оти ме маткате...???
као ја недавам....
а вие многу сакате....
кажете оти реда ради така побарувате од мене а всушност си наоѓате друго пинтересно....
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
aj ne mi go zakacajte tetinot, da ne vi ja pratam teta
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
AJDE DAJ VEKE EDNAS
SE ISUSIVME ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Pitu daj im bar na tie sto ti se poblisku
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Pitu,
brat za brat, sirenje so pari
daj da delime majku mu stara
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Gospod ne pustil brada samo za sebe
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
nisto fajde od vas
sama si zamesav ![]() |
|
![]() |
|
se izvinuvam sto vi go rasipav raspolozenieto, eve ke si zaminam, igrajte slobodno bez mene
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
sedi tuka da ne si mrdnal
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Eve me..
i mene
malku fativ krivinka
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
kako sto ke reces ti src
![]() ![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Djaki
sto sakas da delis???
DEFINIRAJ DELBA???!!!
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
eve ti cajce mila (_)
nisto od 20 sm ![]() |
|
![]() |
|
prosteno dusicke
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10571058105910601061 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |