![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10211022102310241025 1402> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ако и да е претерано... се радувам.
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sdk...imam super doktorka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk dosta da ne se rascue
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк....уште не ми помина
![]() |
|
![]() |
|
..GorGeOuS.. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
сакам да кажам ЗДРАВО на сите, се надевам дека убаво ќе се дружиме на форумов =)
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
mnogu zboruvas....a so toa mozebi i nekogo navreduvas-povreduvas....KAZI MU GO TOA VO LICE NA ONOJJ KOJ MISLIS DEKA TREBA DA MU GO KAZES,A NE TUKA.........
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
gledav glupav SF horor triler, mi se losi, ....
na site forumdzii i na sebe pozeluvam leka nokj... se nadevam deka zelbata ke mi se ispolni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
mi nedostasuva del koj nemozam da go nadomestam
|
|
|
|
![]() |
|
minato svrseno vreme
|
|
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Rekorder sum ...... nema sto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Lady Blue - 12.Ноември.2008 во 03:05 |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк........ме насмеа песнава....ти си девојката со точакот
пеперминт ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк мило ми е што вака испадна....само уше една работа да напраам и се топ ке биде
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Утрово работиве изгледаат некаку по добре.
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Сакам да кажам...среќна сум...
Деновиве уживам, не дека нема работи за жалење,ама ги прифаќам работите такви какви што се и се радувам на секој момент каде и да сум. Сакам да остане тоа така! Сакам да кажам дека многу ги сакам ликовите од мојата приказна ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10211022102310241025 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |