![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 824> |
Автор | ||||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
барам - търся - looking for
|
||||
![]() |
||||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
|||
ок |
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
а?
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
|||
Во срцето на лагата... |
||||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||||
![]() |
||||
Feromona ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 52 |
|||
LELE!Vladimir i ja bi im mamiceto nivno grcko...ama pusto nemam so sto!!!Aj ti i za mene...pleme nivno bivso otomansko!!! |
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
![]() Немај гајле со задоволство ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
|||
i jas sum za cestitkata, so se familija ![]() |
||||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||||
![]() |
||||
дуле ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
|||
Аjде и jас се присуединувам... |
||||
![]() |
||||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
|||
tebe ne te primame, jas stavam veto, ne moze pa ne moze
![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
дуле ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
|||
Зашто? Тоа го казвам искрено... не само заради Феромона... Не сакам вето ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Nema mesto
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Значи сега групна ќе ја правиме работава а
![]() ![]() ![]() Изменето од Vladimir88 - 03.Април.2008 во 20:35 |
||||
![]() |
||||
|||
pa i taka odite vo grcija , da ne trosime benzin
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Не бе ја не сум бил во Гејлада. Имам дадено такво ветување.. Не сум бил во Гејлада ја бојкотирам уште од кога сум роден |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |