![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 123> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
дека утре нема да се дигам рано из кревет.
![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
роднините у хрватска...
и куќата која е комотно ситуирана измеѓу шумите и морето... ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
mi tekna na eden skolski drugarrrrrrrr
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
misli pozitivno...dobrata misla nosi dobro ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ми текна на ШеЌерезад.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ееееее,убо беше..ама се скина тоа тупанот....кога ја грабавме неестата... ![]() сега и без свадба се испоудадоа..видиш? ----------------------------- па вика:...а да направиме УНИЈА?тоа е во мода денес.. ... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
мт...на сликите стари
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
MT deka zaborajv da mu se javam...
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
MT deka ne e taka... Ne zaborajv NEA da i se javam tuku NEGO... (na cimerot se misli
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
MT Deka ne sum veceral
![]() |
|
![]() |
|
MT deka poleka popoleka prvata zena mi gi dava papucite...
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
vremeto za odmor
![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
на мојот прв сон мислам...
иако не сум сигурен... беше борба помеѓу добро и зло... имаше сцени од ѕвездените војни... и умрев на крајот... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
на Да Бе...го претера веке!!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |