![]() |
|
Сакам да прашам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 122> |
Автор | ||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сдп - зошто на повеќето мак. сајтови се оди преку .com.mk, а на сајтовите на други држави директно на пример .hr, .gr, .uk ... зошто кај нив го нема она .com
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Сакав да прашам и си прашав ![]() Изменето од Орка - 10.Јули.2012 во 02:17 |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Сигурен си дека е вака страната? Јас не ни гледам некоја ваква регистрирана било каде ![]() btw гледам дека е од Торонто... ама
![]() Изменето од BellaGrandma - 10.Јули.2012 во 02:23 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Истото и кај мене...Па си претпоставувам оти од Канада ми го пратија да не кај нас не може да се отвори Инаку од порака на FB му направив copy paste
Благодарам на времето...Не ќе може изгледа да се отвори.Па ќе го избришам.
Кој ќе се разбере сега само дека не оти не сум сакал да видам но не се може ![]() Изменето од Орка - 10.Јули.2012 во 02:16 |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Не може ни од Њујорк, Џерси и UK ..
![]() Не знам што да ти кажам Ама освен како регистриран domain, поинаку не успеав да ја најдам никаде. Сигурен си дека има нешто на странава ![]() Не е важно од каде се отвара, освен ако нема посебна забрана. Од секаде треба да се отвори странава затоа што за тоа постои .. Ме замисли сеа затоа што на ниеден пребарувач не покажува дека воопшто постои ![]() *ќе го избришам само линкот*
Изменето од BellaGrandma - 10.Јули.2012 во 02:22 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
|
Пак ја пречитував пораката...ај да не сум утнал некој падеж со англискиот и не разбрал
![]() испраќањето
|
||
![]() |
||
|
Абе не си утнал ти, нешто друго е утнато
![]() Види ти...вечера... ехх ![]() ![]() Во контекст на ова да не идам многу офтопик..... ![]() СДП Сантијагоооооооооооооооооооооооо, кога ти мене ќе ме носиш на вечера во Белград? Остарев бе љубави
![]() |
||
|
||
![]() |
||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
|
оти оти оти .com e top level domain на .mk |
||
![]() |
||
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
|
sdp.koJ ke pobedi?
Letoto-oginot(crveniot zmej) ili zimata-vodata(beliot zmej) |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Знае ли некој каде во Скопје може да се намести радио со звучници по некоја нормална цена???
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
|
ebay?
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
АЈ да се поправам. Да се МОНТИРА
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
|
убу бе
па кажи монтира незнам Изменето од d4 b3 - 28.Септември.2012 во 10:17 |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
на стадионот на Цементарица . Они и без тоа се во криза и нема да ти сакат многу пари
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |