![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10131014101510161017 1099> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СТВАРНО НЕ ЗНАЕШЕ???
НЕ МЕ ПОЗНАВАШ ТОГАШ...
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Za da zadovolam tvoe ljubopitsvo,kolega
![]() Zatoa sakas da odam do kraj!!!!
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
E A SO SAKAS DA KAZES DEKA NEMA
DEDO MRAZ ? |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Шимпанзата се шампиони
Млади шимпанза биле ставени на тест наспроти возрасни луѓе - и победиле!!! Биле направени два теста кои ја проверувале краткотрајната меморија на луѓето и шимпанзата. Јапонскиот истражувач Тетсуро Матсузава од Кјото Универизитетот изјавува дека резултатите ги разнишуваат познатите верувања дека луѓето се супериорни во однос на шимпанзата кога станува збор за когнитивните функции. Матсузава кој е специјалист во изучувањето на менталните способности на шимпанзата, признава дека и тој самиот се изненадил. "Никој не може да замисли дека млади шимпанза на возраст од 5 години можат да имаат подобри резултати од луѓето во мемориски тестови" - изјавил тој. Изгледа дека низ еволуцијата луѓето се откажале од овие мемориски способности за да направат место во своите мозоци за учење на говор и јазик. Матсузава смета дека силен фактор е тоа што Ајуму е млад. Децата имаат сликовита меморија, која со текот на годините ја губат. Младите шимпанза се покажале подобро на тестовите и во споредба со возрасни шимпанза - а мајката на Ајуму имала полоши резултати и од студентите. |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
АЈ ОДЕТЕ КАДЕ ШТО САКАТЕ И КАКО ШТО САКАТЕ...
А ЈАС ЌЕ СИ ОДАМ ДОМА....
ПОЗДРАВ...
ДО НЕКОЈ НАРЕДЕН ДЕН...
ЈАС МОЈАТА ЦЕЛ ЈА ПОСТИГНАВ ДЕНЕС НА ФОРУМ....
|
|
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
Potreba za seksom s prijateljem proizlazi iz situacije u kojoj smo umorni od gomile emocija i stalnog preživljavanja nepronađene ili neuzvraćene ljubavi i nespremni za novu duboku vezu, ili možda kada nismo dovoljno hrabri za seks sa strancem.
Ipak, dokazano je da takav prijatelj istovremeno ne sme da bude i najbolji prijatelj. Rizik je prevelik. Ko bi zaista želeo da zbog seksa izgubi najboljeg druga? Ako se ipak odlučite za ovakav potez, morate biti svesni da igrate na tankom ledu. |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Auuu,shimpanzava ama bile pametni
![]() |
|
|
|
![]() |
|
AJDE DOBRO POPLADNE PITU
|
|
![]() |
|
![]() Pametno e ova napisanovo..
|
|
|
|
![]() |
|
Kako se čovek od čoveka razlikuje tako se i prijateljstva razlikuju. Neki od nas duboko i emotivno proživljavaju svaku reč, delo i događaj, dok drugi na sve gledaju praktično i tehnički. Ako razmišljate da uđete u intimni odnos s prijateljem, vrlo je važno da raščistite na samom početku: ko smo, šta bi to značilo, jesmo li iskreni jedno prema drugom i šta želimo?
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Ciao Pitu,
Val uste 30 minuti i ti ke begas, ke ostaneme sami ja s i Nenuska
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ОВА НЕКОЈ ЧАС Е ???
![]() |
|
|
![]() |
|
DZAKI SAMO NA KRATKO SI SO MENE
![]() |
|
![]() |
|
И ЗАФАТЕНИ ТАКА САМИ СО СЕБЕ НЕ ПОКАЖУВАТЕ ИНТЕРЕС ЗА ТОА КОЈА БИЛА МОЈАТА ЦЕЛ ДЕНЕС ...
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10131014101510161017 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |