![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10041005100610071008 1402> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ако уште еднаш така те снема... скар скар скар... до година март....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ako ti skaraj mi se, ama svadba koa ke pravish da me vikash
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
нормално тоа... на маса 2 ќе те ставам... која чест
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
deal....
|
![]() |
|
zatoa si ti tuka da me popravis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ајде јас отидов да дремнам...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aj aj dremni ti,dremachka edna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Сакам да кажам благодарам на:
-мама за се што претрпела од мене -тато за се -Ане,која секогаш ме насочува на правиот пат -онаа без која немаше да си го негувам своето јас-моето второ јас кое го сакам неизмерно многу-Симона -Марко -оној што ме направи посилна...замина,а остави топла трага,која не верувам дека ќе изчезне ...на мојата среќна ѕвезда! ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
sdk......abe povkusna musaka so modri patlidzani vo zivot ne ste jadele
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Зеко лопове да ти ХХХХ се,цела фамилија,жена ти ХХХХХХХ , ХХХХХ продадена зеко лоповееее
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
моjата mamamd ич и не приметува. но пак ке jа частим
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
SDK...koga ke se preselam ..ke se pravam vazna
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...pagane...ti mene kafe i cigarce...tebe gospod site ubavini shto moze da se podarat...
![]() ...dadush...kje ne vikash li mene i malono vo gradinata... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10041005100610071008 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |