![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9899100101102 277> |
Автор | ||||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||
![]() |
||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||
Е ова првпат слушам!
Спермата да помага во одржувањето на лицето.. Се прашувам, како наставничката физика има толку младешко лице без брчки... а има 47 години... ![]() |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
![]() |
||||
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
|||
хахах ![]() ![]() |
||||
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
||||
![]() |
||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|||
Ивачо си купил куче птичар, од продавница за животни. Наредната недела се враќа во продавницата и вели:
- Тоа куче не фаќа птици Продавачот: - Е како така не фаќа? - Или не лови, или не го фрлам доволно високо. |
||||
![]() |
||||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|||
Благето е без конк*ренција,само она знае до солзи да ме изнасмее
![]() ![]() |
||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||
![]() |
||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|||
![]() |
||||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|||
Ме насмеа рецептов за кафе на некој си Charles Maurice de Talleyrand...
не ми се чита баш сега кој што бил,во едно мени за кафиња " Кафето мора да е жешко како бакнежите на девојката на првиот ден, благо како ноќите во нејзината прегратка и црно како зборовите на мајка и кога ќе дознае." |
||||
![]() |
||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|||
Песната се вика: „Жив ме изеде“.
![]() И човекот си пее како жена му трошела многу пари, барала накит а загора на тоа, овој и готвел. ![]() |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
Dvajca penzioneri koi si praat muabet
- Jas mislam deka ovie od Vmro ke gi ostaat zenite oti izgleda i navecer vikaat -Cekaj da vidis sdsmovce kako jas tebe ke te **** Drugiov kiselo se nasmea, pa mu vika - Abe i ovie vashive izgleda ke gi snajde ista sudbina, oti oni vikaat obratno, cek vmrovke da te *****. ![]() |
||||
![]() |
||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|||
Шета така Црвенкапа низ шумата и Оп! ја зграпчил волкот и ја силувал.
И лежат сега на тревата со рацете позади глава и гледаат во небо - И?, и вика волкот, шо ќе кажеш сега? Ќе кажеш дека те силував? - Да, ќе кажам дека ме силуваше три пати - Три пати? Како? ![]() - Ааааа.... тебе кај ти се брза? ![]() |
||||
![]() |
||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||
Леле и тука го напиша ![]() |
||||
![]() |
||||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|||
леле леле леле
еманципиране ![]() Изменето од да бе - 01.Април.2010 во 23:21 |
||||
![]() |
||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|||
вицов синоќа ми го кажуваше една ееееептен откачена типка
и, кога ја имитираше Црвенкапа цивкаше, ааааа.... тебе кај ти се брза??? ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9899100101102 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |