|
Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001 |
Внеси реплика | страница <1 89101112 51> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕВЕ И СЕГА ДОКАЖУВАШ ДЕКА СИ КУКАВИЦА. ПЛАЧЕШ КАКО МАЛО ДЕТЕ КОЕ ЗНАЕ ДЕКА САМО СО ПЛАЧЕЊЕ ЌЕ ЈА ДОБИЕ САКАНАТА ИГРАЧКА. ВО ПРАВО СУМ, НЕЛИ?? ДАЈ БРЕ, МАШКИ ДИСКУТИРАЈ ЗА ВОЈНАТА, НО НЕ ЗАБОРАВИ СО ФАКТИ. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Amdi Bajram
Група Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Amdi Bajram
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A UCK siguren sum u toa deka ke bidat podobro cak od nasite braniteli obesteceni...ako sto ovoj nas premier vika nema ova nema ona na kraj sve ke dade i ke pravi kako ke kaze dui.......posto i sega taka pravi nemmame nije politicari sto ke ja branat makedonija imame LLOPOVI.e so llopovi ne biduva nisto posto tije samo za sebe mislat kakao da gi napolnat svojte banki so pari....prijaten den za site...
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
БАЈРАМЕ, ти неможеш а и немаш право да зборуваш за војна било или не. Ти едино како тема може да ги пишуваш мемоарите на македонската мафија. Сега мислам дека ти е јасно.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Amdi Bajram
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
tenija
Група Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....Амди,
прочитај ја темата за докторот КРИМИНАЛЕЦ од Велес. Бргу ќе ти прави друштво. А, колку за информација тој изврши геноцид врз судијка која го судеше. Човек кој е вечити војник и најде да сер........., Бајраме, кога ќе ти дојде за цимер чувај го добро. И, молимте затнија еднаш таа мафијашка муцка. |
||
Amdi Bajram
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Epirot
Сениор Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секако никаков и за едните и другите,... ваљда се прашуваат зошто им беше потребно тоа,....други ги собираат или уживаат плодовите од нивната национална пожртвуваност,....
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EDNITE ZNAM KOJ SE AMA KOI SE DRUGITE BRANITELI?
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pratejki gi sobraniskite sednici od pred nekoj den, odnosno izgubenoto vreme na narodnite izabranici, zakluciv deka imalo razni braniteli vo drzavava, gledajki od razliciti agli!!?...
|
||
MAGNAT
Сениор Регистриран: 17.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..........ИМАШ ЛОШО СМЕТАЧКО ОДДЕЛЕНИЕ. МЕНУВАЈ ЈА ПОСТАВАТА ПОД ХИТНО, ОВАА КОЈА СЕГА ЈА ИМАШ ТИ ДАВА ЛАЖНИ РЕПЕРИ, |
||
KRIG BLIC,
|
||
MAGNAT
Сениор Регистриран: 17.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....КАДЕ СТЕ МАКЕДОНЧИЊА, КАДЕ СТЕ КАЈ ОТИДОВТЕ???????????? СОПСТВЕНИТЕ БОРЦИ ГИ ЗАБОРАВИВТЕ!!!
|
||
KRIG BLIC,
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MAKEDONCI, NE MAKEDONCINJA! A INACE TUKA SME, NA BROJ!
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |