IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 51>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:33
Originally posted by ЦрноризецХрабар ЦрноризецХрабар напиша:

jas sum predavnik ili kukavica.... zatoa li sum bil 1oo pati baniran... me mrzit da razglobam...
iako mislam deka se ti e jasno samo sakash da me isprovocirash za ban..
well that aint gonna work out

ЕВЕ И СЕГА ДОКАЖУВАШ ДЕКА СИ КУКАВИЦА. ПЛАЧЕШ КАКО МАЛО ДЕТЕ КОЕ ЗНАЕ ДЕКА САМО СО ПЛАЧЕЊЕ ЌЕ ЈА ДОБИЕ САКАНАТА ИГРАЧКА. ВО ПРАВО СУМ, НЕЛИ??
ДАЈ БРЕ, МАШКИ ДИСКУТИРАЈ ЗА ВОЈНАТА, НО НЕ ЗАБОРАВИ СО ФАКТИ.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Amdi Bajram Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: India
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Amdi Bajram Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:49
Originally posted by orlov orlov напиша:

Originally posted by ЦрноризецХрабар ЦрноризецХрабар напиша:

jas sum predavnik ili kukavica.... zatoa li sum bil 1oo pati baniran... me mrzit da razglobam...
iako mislam deka se ti e jasno samo sakash da me isprovocirash za ban..

well that aint gonna work out
 ЕВЕ И СЕГА ДОКАЖУВАШ ДЕКА СИ КУКАВИЦА. ПЛАЧЕШ КАКО МАЛО ДЕТЕ КОЕ ЗНАЕ ДЕКА САМО СО ПЛАЧЕЊЕ ЌЕ ЈА ДОБИЕ САКАНАТА ИГРАЧКА. ВО ПРАВО СУМ, НЕЛИ??ДАЈ БРЕ, МАШКИ ДИСКУТИРАЈ ЗА ВОЈНАТА, НО НЕ ЗАБОРАВИ СО ФАКТИ.
Pa dobro be orlov koga ke se osvetis ti ziti tebe..Pa kakva vojna bese toa koga i den denes kako gragjanin na RM.ne mozes da se dvizie slobodno vo tetovskit i lipkovskiot reon a da ne zboram za KONDOVO....nema sansi i ti sakas da zboris za vojna koja vojna be koga se tresevme doma od edna UCK..se plasevme od senkite nivni isega ke zborime za vojna batali toa brate posto nema logika de se zboruva za nesto sto nie izgubeno....tolku od mene...moze nekoj ne se sl*ga so mene ama realnosta e takva so ke pravis..jebigaa...
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Amdi Bajram Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:54
A UCK siguren sum u toa deka ke bidat podobro cak od nasite braniteli obesteceni...ako sto ovoj nas premier vika nema ova nema ona na kraj sve ke dade i ke pravi kako ke kaze dui.......posto i sega taka pravi nemmame nije politicari sto ke ja branat makedonija imame LLOPOVI.e so llopovi ne biduva nisto posto tije samo za sebe mislat kakao da gi napolnat svojte banki so pari....prijaten den za site...
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 14:55
 БАЈРАМЕ, ти неможеш а и немаш право да зборуваш за војна било или не. Ти едино како тема може да ги пишуваш мемоарите на македонската мафија. Сега мислам дека ти е јасно.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Amdi Bajram Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 15:30
Originally posted by orlov orlov напиша:

БАЈРАМЕ, ти неможеш а и немаш право да зборуваш за војна било или не. Ти едино како тема може да ги пишуваш мемоарите на македонската мафија. Сега мислам дека ти е јасно.
A BE ORLOV ZA TOA DALI IMAMA PRAVO DA ZBORAM ZA VOJNATA JA KE KAZAM DEKA DA..zasto?PA MOJT BRATUCED OD DRACEVO ZAGINA ILI GO DADE ZIVOTOT ZA OVA ZEMJA...a ti sto imas dadena za ova zemja..nisto... A ZA OVA STO PISUVAS DEKA NEMAM PRAVO DA PISUVAM ILI D ZBORAM... NESI KRIV TI KRIVI SE TVOJITE RODITELI STO TE VOSPITALE TAKA DA SE ODNESUVA... a najzalno e takov da umres posto toa ne se podnesuva......pa bi ti poracal imas vreme da se promenis...barem krajot da ti bide ubav ili da lici na nesto........poz....
Кон врв
tenija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Мај.2007
Поени: 57
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tenija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 17:25
 ....Амди,
прочитај ја темата за докторот КРИМИНАЛЕЦ од Велес. Бргу ќе ти прави друштво. А, колку за информација тој изврши геноцид врз судијка која го судеше. Човек кој е вечити војник и најде да сер........., Бајраме, кога ќе ти дојде за цимер чувај го добро. И, молимте затнија еднаш таа мафијашка муцка.
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Amdi Bajram Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 20:16
Originally posted by tenija tenija напиша:

....Амди,прочитај ја темата за докторот КРИМИНАЛЕЦ од Велес. Бргу ќе ти прави друштво. А, колку за информација тој изврши геноцид врз судијка која го судеше. Човек кој е вечити војник и најде да сер........., Бајраме, кога ќе ти дојде за цимер чувај го добро. И, молимте затнија еднаш таа мафијашка муцка.
A be tenija....Za da ja zatvoram ustata treba da go prasam.DURMIS...ama ti ne go znaes nego pa zatoa ako sakas da go upoznaes mozes da dojdes kaj mene i ke te uppoznam so nego..vtoro...Ako ne ti se dopagja makedonija da zivees slobodno mozes da ides za SRBIJA...ili bugarija ..auo zaboraviv bugarije ne mozes posto ti treba viza pa to ostanuva samo srbija ajde xha kere..ki srbija..ili promeni drzhavljanstvo kakao ljupco georgievski i polesno ke ti bide...mangava corajble me ka dava bacii ma sekirinava..em pozdrav to tebe.....
Кон врв
Epirot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2007
Локација: Germany
Поени: 157
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Epirot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2007 во 20:59
Originally posted by Amdi Bajram Amdi Bajram напиша:

A UCK siguren sum u toa deka ke bidat podobro cak od nasite braniteli obesteceni...ako sto ovoj nas premier vika nema ova nema ona na kraj sve ke dade i ke pravi kako ke kaze dui.......posto i sega taka pravi nemmame nije politicari sto ke ja branat makedonija imame LLOPOVI.e so llopovi ne biduva nisto posto tije samo za sebe mislat kakao da gi napolnat svojte banki so pari....prijaten den za site...
Абе Цигоооооо што се мешаш ти УЧК??? па кај имаш ти врска со УЧК или политика иди прај си музика таму и деца пошто това ти иде изгледа.
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2007 во 13:14
ConfusedConfusedConfused секако никаков и за едните и другите,... ваљда се прашуваат зошто им беше потребно тоа,....други ги собираат или уживаат плодовите од нивната национална пожртвуваност,....CryClap
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2007 во 13:56
EDNITE ZNAM KOJ SE AMA KOI SE DRUGITE BRANITELI?
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2007 во 14:00
Originally posted by moira moira напиша:

pratejki gi sobraniskite sednici od pred nekoj den, odnosno izgubenoto vreme na narodnite izabranici, zakluciv deka imalo razni braniteli vo drzavava, gledajki od razliciti agli!!?...
Кон врв
MAGNAT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2007
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAGNAT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 01:54
Originally posted by dsds dsds напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

pratejki gi sobraniskite sednici od pred nekoj den, odnosno izgubenoto vreme na narodnite izabranici, zakluciv deka imalo razni braniteli vo drzavava, gledajki od razliciti agli!!?...

..........ИМАШ ЛОШО СМЕТАЧКО ОДДЕЛЕНИЕ. МЕНУВАЈ ЈА ПОСТАВАТА ПОД ХИТНО, ОВАА КОЈА СЕГА ЈА ИМАШ ТИ ДАВА ЛАЖНИ РЕПЕРИ,
KRIG BLIC,
Кон врв
MAGNAT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2007
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAGNAT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 13:16
 ....КАДЕ СТЕ МАКЕДОНЧИЊА, КАДЕ СТЕ КАЈ ОТИДОВТЕ???????????? СОПСТВЕНИТЕ БОРЦИ ГИ ЗАБОРАВИВТЕ!!!
KRIG BLIC,
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 16:42
MAKEDONCI, NE MAKEDONCINJA! A INACE TUKA SME, NA BROJ!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.