|
Tретирање на женската невиност во денешно |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха, а вицот го знаете ли:
Колку време му треба на дечкото за да води љубов со невина девојка? - 7 часа и 1 минута...4 часа да ја убеди, 1 минута трае сексот и 3 часа и се извинува Исото прашање но за искусна девојка го има следниот одговор: -5,5 часа... пола саат ја убедува, 2 часа трае сексот и 3 часа се созема |
|
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mit: vinovnite pojako se seksaat od nevinite. Ova treba da odi na Mythbusters
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi vidi idi vidi stvarno ke mu dojde taka da mu se nevidi,ama na nekoi im e mnogu zal sto se cuvale premnogu i si gi ispustile svoite 5 minuti i posle ke se kaci nekoj sto ne ni pomisluvale deka nekogas ke bide sevte-penetratorot,ama toa ima i dobra strana za drugata strana...Nekoj sto vo mladost bil isfrustriran i tapa vo sexualno privlecen smisol podocna koga rabotite stanuvaat pokonkretni znaci koga od ljubov ne se zivee e togas stapuvaat zlatnite 5 min. na tie decki koi duri stanuvaat i seksualni snobovi zatoa sto mislat deka nivnite pari go vrtat svetot i zenite dodusa toa e i vistinata kolku i da se gadime od taa pomisla...Zatoa ljubete se strasno od samiot pocetok zasto najubaviot seks e toj i nikogas ne se zaborava ama i edukacija malku poveke sto se veli da ne si go apete g...to cel zivot...(5 minuti slatko cel zivot tatko) Pozdrav
|
|
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nevina
NE,BLAGODARAM. |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако девојката е невина...секако дека нема да инсистирам да имаме односи ако не планирам сериозна врска со неа.
зашто само да ја **** и да ја оставиш? |
|
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e...nevinosta seuste ne ja izgubila vrednosta
|
|
beckham
Нов член Регистриран: 08.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci poveke ne se opteretuvajte so nevinosta,zasto site edvaj cekavme da ja izgubime.Zatoa samo vnimavajte na propratni gluposti koi mozat radikalno da vi go smenat zivotot nepovratno.No uzivajte vo ljubenjeto maksimalno i bez predrasudi.Napravete go toa so dostoinstvo.Iako ponekogas izgleda poinaku no sepak site sakame da bideme sakani no i da sakame,da ljubime no i da bideme ljubeni......
Pozdrav decki i zbogum nevinost..... |
|
BlackKnight
Нов член Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NeVi Nost
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja noseni farmerki ne nosam
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes se site "second hand" |
|
apce
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma nemam niso protiv.... ako ne e nevina ....ama pa najmnogu mrzam da cujam vtor si mi!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |