IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ве привлекува истиот пол?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ве привлекува истиот пол?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 15>
Автор
Порака
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Статус: Офлајн
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 22:17
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Abe od ednas nisto nema da ti bid, kolku da znaes za sto zboram

ednash ko niednash
nego sto praime ako stvarno i se zasviga?
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 22:20
ich

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 22:20
Originally posted by bibce bibce напиша:

.a be ne me privlekuva nesto mnogu  istiov  pol...плазење....no....bi sakala mozda  nekogas i da probam.црвенеење.pa sto.nisto strasno.sekoja zena si fantazira za sex so druga zena........намигнување

a ne moze toa taka.dvojka ili trojka samo so zeni! Bibce ke dojde so mene
ako bibce?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 22:27
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Kako moze da me privlekuva krivonog vlaknest majmun so cetka na lice so smrdi pod pazuvi. Ova zenive se perverzni stvorenja. Nekoj da te onadi, a ti da go bacuvas, fuj болен, da te tepa i uste da mu se raduvas doma koga ke si dojde.Koa bi bil zensko ke bev lezbejka, garant. Abre nezno, mazno, meko, svileno...

ehheeheh
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 23:22
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

jaс како другарки ептен ги селектирам а не па за нешо појке болен ко демек ако не пробаш женско не си живеел и не си лудувал-глупости...чиста бес е тоа...од немање шо да се прај веке. грозно!

Eve ja podrzuvam srckava , apsolutno vo se sto napisala i samo ke dodadam ..... ako nekoj misli deka ke stane pointeresen i po cool ako kaze deka bil so nekoj od ist pol i deka toa e "zivot i "luduvanje" zivee vo zabluda ........."moderznizmot" ama ic ne me interesira jas sum si od stara majka dete голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од Lady Blue - 04.Декември.2008 во 23:23
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2008 во 13:30
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

jaс како другарки ептен ги селектирам а не па за нешо појке болен ко демек ако не пробаш женско не си живеел и не си лудувал-глупости...чиста бес е тоа...од немање шо да се прај веке. грозно!

Eve ja podrzuvam srckava , apsolutno vo se sto napisala i samo ke dodadam ..... ako nekoj misli deka ke stane pointeresen i po cool ako kaze deka bil so nekoj od ist pol i deka toa e "zivot i "luduvanje" zivee vo zabluda ........."moderznizmot" ama ic ne me interesira jas sum si od stara majka dete голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Bravo! Kolku pametni devojki... Nemojte nikogas da bidete "moderni"... Ako ednas probate, ke vidite sto e ubavo, site ke si stanete moderni, pa nie ke ostaneme so prazni race...
Inaku... istiot pol me privlekuva kolku sto severniot magneten privlekuva drug severen...
DeepBlue
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2008 во 23:18

Многу. Уствари најмногу, што дури и спијам со еден таков љубов.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 01:29

sekoj so svoi svakanja
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 17:34
а што е тука смешно:? ко демек тоа е мода па мора да се следи. врска нема...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 17:36

целосно во право мај лејди....
еве јас лејди блу навистина си ја сакам ама пак не можам ни да замислам такво нешто со неа или со било која друга девојка.....се настрано ми е од тие што го прават тоа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 19:50

а што е тука смешно:? ко демек тоа е мода па мора да се следи. врска нема...

a u MK treba da stane moda za da pocnat devojcinjta da sakaat devojcinja?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 19:52

целосно во право мај лејди....еве јас лејди блу навистина си ја сакам ама пак не можам ни да замислам такво нешто со неа или со било која друга девојка.....се настрано ми е од тие што го прават тоа

abe deka ne si probala taka vikash
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 20:22
Јас сум правилно ориентирана женска...од оние "старомодните"
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 23:38
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Јас сум правилно ориентирана женска...од оние "старомодните"

ВИДИ ГО САМО

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,236 секунди.