IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Каква боја е вашата коса?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каква боја е вашата коса?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 42>
Автор
Порака
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 21:42
Originally posted by ivancic ivancic напиша:

Имате некој прдлог на фарби?

Pa ako stavas farba na plavo ili sivo, za da ne dobies crven sjaj zemi si L'oreal ili Carmen (na Eugene Perma se).
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
dzivdzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2005
Поени: 669
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dzivdzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 21:44
konecno sega mi e prirodnata boja - temno kafena, a bev i crna i sega nemam bas nekoja idea sto da pravam....
Who needs a heart, when a heart can be broken?

Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you...
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 17:01
Ne sum se farbala dosega a i ne mislam
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
angelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2006
Поени: 117
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 03:18
ja ne se farbam.
crna mi e kosata i ne se zamaram so frizuri
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 23:02

Jas ne znam sto e ova, celata moja okolina vo posledno vreme me ubeduva da se ofarbam plava, deka fenomenalno ke mi stoelo..

Jas plavusa? Ermm

Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 23:03
Pa zasto da ne?Ne si probala do sega?
probaj so prameni

Изменето од ivancic - 09.Јануари.2007 во 23:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 23:07
Pa imam prameni.. ama malku im bilo.. LOL 
Smegja mi e kosata, so prameni vo 2 nijansi, ednite se posvetli za nijansa od mojata, a drugite se zlatno plavi, ama ne, cela da sum se ofarbala, ona apla plavusa.. Ermm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 23:15

Ja znam za mene dodeka stanav plava,kakva sto ja sakav,ja izgorev kosata.Treba cesto farbanje,a i biti preporacala kaj frizer obavezno,sama ne pocnuvaj.

Ako si so povetol ten moze i ke ti stoi,dodeka ne probas nemozes da znaes.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 23:16
Pa dobro, ke me vidis u petok pa ke mi kazes.. Big%20smile
Inaku, nisto doma ne pravam, sve na frizer odam,
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 23:19
bara sisanje
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 23:22
Sisaj ne mu misliBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 23:32
ama pokratka mi e od na slikata so ja imam staveno, a + treba da mi e podolga inace frizura nema da mozam da napravam
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 23:32
Originally posted by Emus Emus напиша:

bara sisanje
Imash preubava kosa, osvezija malku, izretcija :)Sekoja promena e ubava:)
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 23:34
ke razmislam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,532 секунди.