|
Униформи |
Внеси реплика | страница <1 89101112 16> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zadol\itelno. Inaku site bi bile kako na modna revija.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOKOLKU IMA NEKOJ ZAINTERESIRANO ZA UNIFORMI ZA VO UCILISTE NEKA PISI PRIVATNA PORAKA IMAM MNOGU DOBRA PONUDA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze,...se dodeka ne me kosgta ,..nishto!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може и треба поради еднообразноста.
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me koshta mnogu,
no mi se dopaga moze,da. |
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa za nisto..... samo ako si plati :
|
|
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega treba uniformi.
|
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да. Инаку училиштата би изгледале како писти за модни креатори. |
|
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas gi opravduvam i podrzuvam
oni koi sakaat da se nosat uniformite. Toa se sepak ucilista kade treba da izgledame pristojno. Denesnive ucenici najmalku licat na ucenici |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sum za uniformi... Изменето од blashka - 19.Јануари.2008 во 21:17 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Steta sto site roditeli ne mislat kako tebe blashka i sakaat nivnite deca da licat na manekeni a ne na ucenici.Potpolno se soglasuvam so nosenjeto uniformi.Pa i nie nosevme i toa mnogu poneubavi od ovie sega i ne bese nisto strasno.So uniformite ucenicite ne mozele da go istaknat svojot stil.Nemoj molimte!?Prvacinja-pa so svoj stil.Pa zarem ucilisteto e mesto kade ke go gradat svojot stil !?i toa so goli stomaci!!!
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA ANDJELINA...TREBA POVEKE RODITELI VAKA DA RAZMISLUVAAT,PRIVATNO KOJ KAKO SAKA ILI KAKO MOZE NEKA SI ISTAKNUVA SVOJ STIL...AMA VO SKOLITE TREBA SITE DA BIDAT ISTI... |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj,da ne zboruvam...veke ednash kazav tuka shto mislam
i...ke me "istepaa"uchenicive. Im bile neugodni za nosenje uniformite...vo sporedba so tesni i kratki suknjichinja i goli stomachinja |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno nemam niso protiv uniformite..Kaj nas u skolo gi vovedoa ama nikoj ne ja nosi uniformata..a zasto?? Zatoa sto ima odredeni licnosti koi ako ne ja pokazat svojata nova bluza u skolo nema da preziveat:)..Dobro ok e toa sekoj da si se oblaka kako saka,i da nema uniformi..ama koga ke vidam nekoi kako se oblakaat(ne u smisla za posiromasna ili pobogata obleka)..tuku nesoodvetna za skolo..togas definitivno gi podrzuvam uniformite
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |