![]() |
|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 30> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не реков дека е сложен.... Туку дека незнам да го користам
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
I SESTRA MI POJMA NEMA.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
tuka vo Univerzitetot kaj sto sum na site kompjuteri e instaliran Sophos anti virus, ne znam kolku e dobar, ama izgleda germancite imaat doverba vo nego
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
сс Изменето од Bugi lav - 04.Февруари.2007 во 09:30 |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
До сега повеќето антивируси ги имам користено ( Norton,Kasperski и ред други), од сите нив, Nod 32 e најдобар него и го користам. |
|
![]() |
|
spaski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 82 |
norton sistemwork i norton firewall kaj mene sega za sega si ja vrshat rabotata odlichno!
|
|
http://www.macedonian-kingdom.piczo.com
|
|
![]() |
|
archer_MKD ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
so kaspersky imav mnogu problemi mi brisese fajlovi koi ne bea zarazeni i cel operativen sistem mi padna po prviot scan.
sea koristam norton antivirus i mislam deka e najspremen antivirus, a za spyware , spyware doctor e najdobar
|
|
![]() |
|
Bronhi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
До сега за мене најдобар: Symantec AntiVirus (Corporate edition). Има update скоро 2 пати на ден.
Изменето од Bronhi - 09.Февруари.2007 во 16:02 |
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
![]() |
|
The*BeST* ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Истиот го користам и јас, и се немам пожалено од него! |
|
The*BeST*
|
|
![]() |
|
ljupce_piroman ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Локација: Zambia Статус: Офлајн Поени: 13 |
avast 4.7
![]() |
|
![]() |
|
Sulltan Murad ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
go imav kasperski deneska go izvadiv si kupiv BitDefender 10 covece cudo od antivirus 143 virusi mi pronajde wow nekako mi e olesneto pc to
![]() |
|
![]() |
|
zigi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Тоа е потврда дека имаш бош FireWall ![]() ![]() |
|
REBEL CODE
|
|
![]() |
|
Sulltan Murad ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
ahahahaha glup si
![]() |
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Nod 32
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |