IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Суеверие
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Суеверие

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 22>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 14:38
... jas sum zabelezala deka mene me bie maler... cekam edno pola saat na raskrsnica... koga ke me presretnat... ovie kolonive... so funkcionerive... a posebno od toa nivnata pratnja.... ko ke proshishkaat.... mnogu prashina digaat.... i shto e najtragicno... sekoj den gi srekavam... se mi zastanuvaat na patot.... caire????... 
Кон врв
dudulovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 998
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dudulovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 14:40
Чаре - штом те бие малер, на бајачка
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 22:53
moi....,...shto si chachkala tuka?! збунетост,..........лутина

Изменето од brza - 16.Јуни.2008 во 22:54
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 10:12
Edna pajazina vekje podolgo vreme prestojuva vo agolot pod parnoto i na site im kazuvam deka e za srekja,a vsusnost me mrzi da ja iscistam.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 12:20
Ke naredam orevi na balkon da moze da me vidat i so mojov mavam i gi krsam...taka mi kazale deka e za sreka, ama ne sum siguren oti dve-tri komsiki padnaa od balkonite obiduvajki se od poblizu da mi ja zapazat tehnikata i sea kutrite so staki setaat
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 12:26
Originally posted by fragola fragola напиша:

Edna pajazina vekje podolgo vreme prestojuva vo agolot pod parnoto i na site im kazuvam deka e za srekja,a vsusnost me mrzi da ja iscistam.

mojata (pajazina) visi vo agolot na poprecnata greda. im velam deka toa e 'naturalen' DREAM-CATCHER i ne cuva od zli duhovi duri spieme
Кон врв
my hart Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Август.2008
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај my hart Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2008 во 02:20
nema spas od crn gavol koga ke ti vleze vo kuka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 12:43
Veruvam vo gatanje na kafe samo ako mi kazat ubavi nesta koi sakam da gi cujam
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 22:45
pu..pu...
poplukaj si pod pazuvi...
Кон врв
strowberis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Август.2008
Поени: 100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај strowberis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 23:58
Originally posted by my hart my hart напиша:

nema spas od crn gavol koga ke ti vleze vo kuka
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 01:13
Sueverieto e kako brisenje gaz so kopriva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 20:59
Jas so sigurnost znam deka fakjanjeto cager go izmislil nekoj ocaen koj opsednat so svoite misli i gledajki cesto vo casovnikot kako vremeto minuva,kako uteha go izmislil vakvoto denesno sueverie.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:01
a cager znaci demek misli nekoj na tebe....ami na antena 5 napraja i elektronski cager..so nego sho prajme..
toj ko rezerva ke bide...a fragola?
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:03

Чук чук чук-три пати во дрво, ако одиш некаде и ги затекнеш како јадат па ти речат “ти си ни пријател, не начекуваш на јадење“, да се погледне саканиот низ прстен и со тоа да се зароби во срцето за навек....

Црвено конче околу рака на бебе против уроци, ако имаш мензис не оди кај мало бебе ќе се исфрла бебето
Но секаде по светот го има, во разни форми, и луѓето со низок степен на свест се убедени дека ако не направат некој ритуал ќе ги бие малер.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.