|
ФОРУМСКА ТЕРЕТАНА НА Gjoroski & riki1899 |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WOW...Колос-човек. Супермен! Браво |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
namesti go steperot na pomal otpor pomala brzina,prilagodi go za da mozesh da izdrish povekje vreme... |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jak trening vecerva.. ama i drustvoto ni bese dream team, samo Gjurcin ni falese
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prashanje za chlenovite na forumskata teretana i onie shto vezbaat redovno i intenzivno i imaat poseben rezim na ishrana...me interesira dali i kolku chesto imaat rutinski lekarski pregled? |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas bev minatiot mesec i sekoj vtor mesec go pravam toa dokolku se osekam najnormalno, ako ima nus pojava odam sigurno na doktor
|
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fino :-) da ne bidam sfatena pogreshno, megjutoa imam chesto primeteno deka lugje pochnuvaat so neshto,zatoa sho nekoj im kazal neshto,zoshto prochitale neshto ili nekoj go pravel toa...a treba da imaat vo predvid deka sekoj organizam e razlichen i sekoja promena deluva na istiot. Ona shto e dobro za nekoj,moze da ne odgovara na drug,vo pogled na rabota na srce,krven pritisok ,krvna slika,holesterol i slichno... I tokmu zatoa se potrebni redovni rutinski lekarski pregledi
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sonce jas so sport pocnav zasto imav problemi so zdravjeto. Znaci po preporaka na doktor. So toa sto pocnuvam i profesionalno da se bavam e druga rabota.No sportskata medicina sigurno nema da ja zapostavam.
|
|
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navezbajte se ubavo, i da vidime sliki...denes razbrav deka najbrzo e drzavnoto na 24. ako ne se lazam...pa vi posakuvam uspeh na site sto ke ucestvuvatep.s. posebno poddrska za debitantot
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najprvo e KUPOT vo april potoa e balkanskoto vo Srbija
|
|
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
negde procitav, vo nekoe sportsko spisanie deka ke ima drzavno na 24 januar, vo nedela vo Stip... kako i da e...srekno
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drzavnoto, e na esen. vrska nemam sto ke e toa vo Stip. fala ti sonce
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас се извинувам, да ве прашам, што ви значи кога ќе напишете „гради и малку нешто рамења“ или “нозе“? Дали тоа значи дека на тренингот сте изведувале вежби само за одредени делови?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |