![]() |
|
Претседателот Ѓорге Иванов |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 46> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Слабо пратите вести ми се чини
![]() Ене го отвараше Охридско лето, беше во Албанија, па го пречека косоварот, на состаноци со Нимиц за името, па еве сега за Хрватска... Се разработи Ѓорге сред лето, ја како мислите вие ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
se rastri jadniot
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
упс...се извинувам...човеков се потепал од работа а јас појма немам...срамота ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zambija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Abe se sina,mu pisele sostavi da cita,a neznae dve bukvi da szrzi ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Претседателот Иванов според последната анкета на ИРИ со рејтинг од цел 1%
![]() И што е најжално или најсмешно, претседателот на државата има тренд на опаѓање на рејтингот, за разлика од месец мај кога имал “дури“ 3%... Повеќе од јасно е дека рејтингот на Иванов не може да доживее некој драстичен скок или барем да дојде до двоцифрена бројка. А да, истовремено паднал и рејтингот на Обама, ама паднал нешто ситно од 60%... ![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Колку и да се труди, колку и да се експонира...никогаш нема да може да излезе од сенката на "Пастирот".....
Зарем не е трагедија...не претставува човек, кој има подршка од 20 000 граѓани на оваа земја...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
рејтингот на Иванов паднал од 3% на 1%
![]() ![]() ![]() ![]() о земјо Македонијо (зошто бе нема емотикон кој се крсти...и тоа по можност со лева рака...ептен ми фали понекогаш) |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
ke sleze i na pozitivna 0
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Како тргнал и во негатива ќе влезе....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Се сеќавам дека на овие теми во Политика дискутиравме зошто интелектуалата не се вклучува во политиката на земјата и да се средат работите. Па така еве професорите ( Иванов) односно учените луѓе се зафатија да не средат арно ама очигледно ние и нејкеме да сме средени. Досегашниве претседатели не ни беа д-р на науки ама беа добри оратори па не пренесуваа жедни преку вода (истото го искусивме и од премиерите). Сегашниов е учен, најучен
![]() Зошто му тргна лошо на Иванов? |
|
![]() |
|
Vlad Tepesh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
~,,~ Dali Makedonija voopshto ima pretsedatel~,,~ Ne mi lichi mene ovoj Djoko deka e toa??? ~,,~Povece mi lichi na nekoj magacioner ili prodavach na mekici otkolku na pretsedatel~,,~Nemam nishto protiv chovekot i samiot ne znae kade se naodja no nema nitu harizma nitu sav nito voopshto sum go chul da drzhi nekoj svoj stav - obichna voda hahahah ~,,~ Nemam zdrava osnova da go gledam i cenam kako pretsedatel - em od druga strana t`rza so glavata nekoi pokreti ja cima kako prosi mi bozhe `~,,~ neznam neznam 100% e samo fasada a znam i chija
![]() Изменето од Vlad Tepesh - 22.Јули.2009 во 11:48 |
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
da be, ne smeeme...a site dosega mozevme da gi plukame....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mileg ne e kriv...samo nosi rozovi naocari
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |