|
Дали верувате?? Дали сте виделе демон или |
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Автор | ||||||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Demonite so koi trba da se borime i koi postojat se demonite vo nasite dusi...
|
||||||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Еј, добро е ова! Но ова што сега следи - нечини!
И да не должам понатаму со разни цитати од кои се гледаат вашите „блиски средби“ со „нечистите сили“. Добро луѓе! Дали некогаш некој од вас се запрашал што ако тој „глас“ ве натера и ви рече да убиете некого, а во моментот ете, „се здрвите“ и немате сила да го повикате бог или Исус или да не можете да се помолите ... или на било кој друг начин да се одбраните? Ќе го извршите делото? Или пак гледано од другата страна (цитатот на Асиа), што ако во таа ваша опседнатост, го слушнете божјиот глас кој ви вели „да се борите против демоните“, дека „во тоа и тоа тело има демон“ и нормално, вие (под влијание на тој божји глас) навистина го „видите“ тој демон, и тој божји глас ви вели дека треба да се „отстрани“ демонот од човечкото тело! Ќе го „отстраните“? На крај, ќе го искористам цитатов на Полжавчето:
Ц, ц, ц! Навистина луѓе! Како живеете со ова? |
||||||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
"Кога му зборуваш на БОГ му се молиш, кога БОГ ти зборува тебе ти си шизофреничар!"
od koj i da beshe,..sjajna misla e!,..
retko,.mnogu retko!.. neshto porazumno da se chue na ovie,.."strani,..
|
||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||||||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Демонот е во секое тело кое не е верник во Исус Христос бидејќи тој нема моќ да го изгонува доколку не го прифатил Исус за Господ, демон нај веројатно живеел и во мене кога сум зборувал лошо за Бог, но фала и слава му Нему Тој ме избавил од тоа.
|
||||||||
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |