|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница <1 89101112 15> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жабата гледа крап како се пече на сонцето и го прашува: - Што правиш тука? - Чекам некој рибар да дојде. - Зошто, да не си уморен од животот? - Не, се договоривме со крокодилот, јас сум мамка |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи гавран на гранка со парче леб во клунот.
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На
зајко, лисицата и мечката им стигнала покана за војска. Бидејќи не
сакале да одат да ја бранат татковината зајко си ги пресечил ушите и
после некое време стигнало писмо во кое пишело:
- Зајко неспособен за војска, нема уши. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сретнале две кокошки и разговараат:
-Ти за колку пари несиш јајце? -За пет денари ма! -Е јас за шест денари! -Леле, како ти се исплаќат да ја шириш за еден денар |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди зајак еден ден низ шума и сретнува волчјак, па го прашува:
- Што си ти? - Јас сум волчјак. Мајка ми е кучка, татко ми е волк. Продолжува понатаму зајакот и сретнува мазга. Ја прашува: - Што си пак ти? - Јас сум мазга. Мајка ми е магарица, а татко ми коњ. Оди зајакот понатаму, па сретнува коњска мува. Ја прашува: - А ти, што си? - Јас сум коњска мува.... - Абе, ај не заебавај!? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува лопов во стан и слуша глас: -Исус те гледа!! Се чуди и пали светло и гледа еден папагал. Го прасува: -Како се викаш? Овој вика: Мојсеј Е од каде па сега тоа? А папагалов одговара: -Види газдава е многу религиозен и затоа јас се викам Мојсеј, а ротвајлерот позади тебе се вика Исус |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две глувчиња и пушеле трева. До нив прелетал лиљак и едното глувче му вели на другото:
-Треба да престанеме да пушиме, мене почнаа да ми се привидуваат ангелчиња |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo shumata se otvara nov diskont., i site odsabajle red naredeni ., koga zajko odtamu zaletan ., alavot bup i go vraka naza., chekaj red mu veli., >>>>posle nekolku neuspeshni obidi zajko celiot ispokrshen im veli e sega diskontot go otvaram utre sabajle
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи мува на рог на вол. Доаѓа друга мува и ја прашува: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иде зајко у бурекџилница:
- Имате бурек со моркови? - Не. Утредента еве ти го зајко пак: - Добар ден, бурек со моркови дали имате? - Не бре! И така неколку дена по ред и на бурекџијава му скиснува и конечно прави една пита-бурек со моркови. Доаѓа зајко: - Здраво, бурек со моркови...??? - Имаме бе зајко!!! И зајко: - Нели е бљак? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слушнале животните во шумата дека мечката има список за убивање.
Прв доаѓа еленот и го прашува Медо: - Медо, стварно ли имаш таква листа? Медо: - Имам. Еленот: - И јас сум на нејзе? Медо: - Да! Утредента го наоѓаат еленот мртов. По него, волкот собрал храброст, оди кај Медо и го прашува: - Медо имаш ли листа за убивање? Медо: - Имам. Волкот: - Мене ме има на нејзе? Медо: - Да! Утредента го наоѓаат волкот мртов. Оди зајакот кај Медо и го прашува: - Медо, стварно си направил список за убивање? Медо: - Да. Зајакот: - А јас, таму сум? Медо: - Да! Зајакот: - А може да ме избришеш од неа? Медо: - Може, нема проблем. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во морето среќно си пливаат сардини кога наеднаш пред нив се појавува подморница.Малите сардинчиња уплашени се скриле позади мајка им: -Не плашете се,тоа се само луѓе во конзерва! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто кога сакаат да се сексаат стоногалки, машката умира предвреме од нервоза!
- Не може да ги пронајде двете вистински нозе |
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto petelot sekogas pee prv?
Zasto koga ke stanat kokoshkite,nema da smee da pisne Изменето од zverka_ - 19.Април.2011 во 18:14 |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |