|
Сте биле ли зафрканти од добра другарка? |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
lovely
Нов член Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Август.2007 во 03:37 |
|
Dali nekogas ste bile zaebani od dobra drugarka koga se raboti za ljubov ? primer : ona ti go mesti tipot, ti zbori se za nego kako ona mu e edna od mnogute dobri drugarki, kako on bil mng fin i kako te svigal, zborel za tebe i se toa, i znaci vie se spletkuvate ali posle 3-4 meseci znaci ne se gledate ,go nema nego veke, a ti najmalku so ocekuvas e deka ke go vidis so taa drugarka so ti go mestela !!! znaci situacijava moze da se odnesuva i na mskite, dali nekogas ste bile zaebani od nekoj drugar, da ti ja lapne bifsata na primer ? ajde pisete pozzdravce inace mene mi se ima deseno toa, i verujte stvarno mi bese gadno, ali posle eve edna godina ne mi e tesko da zbooram za toa, si brkam nov tip ( koj se nadevam nema da mi go zemat )i lesno mi e da zboram na temava.Da ve slusnam vas sakam, i vasi desavki
|
||
I will always love you
|
||
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас му имам апнато женска на еден мој другар. Дончо трамп е неодољив, и има најбоља фризура. |
||
You are fired!
|
||
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми се случило...или не памтам сум била многу мала
|
||
|
||
lovely
Нов член Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I mR. Trump kako reagirase drugar ti, a kako se ponasase curata ?????, kako ti se ponasase, ti bese linezgodno poradi drugarot ili ne go eb**e 2 % ????
|
||
I will always love you
|
||
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе, на почеток као и беше незгодно, ама после кога виде кое мажиште е Дончо, рече да знаела, ич не би се закачуела за него. Шо го вртам, и онака не беше за него. |
||
You are fired!
|
||
lovely
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa bravo za tebe !!!!!!!!!!!!!!!!1 ( ne vo pozitivna smisla, ali i tebe te sfakam, don'tworry
|
||
I will always love you
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne.....zatoa i nemam drugarki.
Ako sum rascistila so nekogo, so koja i da bide posle mene ne mi preci.....a nema ni zasto da mi preci.
|
||
|
||
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
xe xex pa ne me zafrkanale... ama jas DA , lele luge jas stvarno ne sakav da go napravam ali ete se slu4i... i sega jas i nejziniot ex si se sakame a si ja fativme nea za kuma...
|
||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koj ne bil zaeban od drugarka!???? pa nie zenite znaeme da bideme gadovi do nemaj kade......
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa zatoa i reko im veruvam na zenite.
Tie sto mi se dobri drugarki se odbrani,znaci pominale niz mnogu testovi i vo sekoja situacija pokazale deka naseto drugarstvo im znaci mnogu...Pred se iskreni sme.... i da dojde do takva situacija bi razgovarale prvo... moze ke se podnaljutime na pocetokot, no potoa se pominuva zasto pred se bila fer sto bila iskrena so mene pred da se sluci nesto.
No ako znaeme deka nekogo sakame, togas ne se mesame u tugi stipki.
|
||
|
||
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogas,se nadevam nema se sluci,znam da si gi odberam drugarkite |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto pa ima eve najstalno znaat da se skaraat za decko, sto pa ima bas toj so koj ide drugarka mi da mi se svigja!? pa bas radi toa sto ide so nego nema nikad da go gledam kako covek so kogo bi imala nesto intimno...
zenski????-retki se tie zenski so koi se druzam...pricina-se smizlat, glumat ludilo, ne znaat asalen moabet da napravat...a uste odma im go kazauvam toa ako ne mi se svigjaat kako takvi...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
lovely
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto pa ima eve najstalno znaat da se skaraat za decko, sto pa ima bas toj so koj ide drugarka mi da mi se svigja!? pa bas radi toa sto ide so nego nema nikad da go gledam kako covek so kogo bi imala nesto intimno... zenski????-retki se tie zenski so koi se druzam...pricina-se smizlat, glumat ludilo, ne znaat asalen moabet da napravat...a uste odma im go kazauvam toa ako ne mi se svigjaat kako takvi...
Da da apsolutno se soglasuvam, ako znam deka i e decko na moja drugarka nikogas nema ni da go poglednam od drug aspekt osven kako drugar i decko na moja dobra drugarka.A znaete i mene sto mi se ima isto sluceno, znaci sto e dokaz dena nie devojcinjata sme porasipani od maskite ( eve priznavam ), znaci moja drugarka si idese so eden tip i odredeno vreme idea ali jas so tipot si bev znaci stvarno samo drugarka, koga ke se skaraa ponekad on mene me prasuvase sto kako da napravi poso jas i bev drugarka i znam kako ke reagira na se.E sea, otkoga na curata i zdosadi go otkaci i se zatreska po eden klosar neviden, ne znaete, propadnat coek, bifsiot bese premija za ovoj moronov.I tipkata od pusta zelba sto nema sto da prai so drugarkite na kafe, aj toa sto tracarat ( koj ne go pravi toa koga ke se sedne nakafe, site ponekad kazuvame po nekoj trac) tuku od sto ne znae so sto da se zanimava pa se mesa vo tug zivot i vadi afera kako toa jas sum bila so nejziniot bifsi.A toa od 1000000000000000km ke zabelezis deka e afera i cista glupost.I tipot i jas od sekad sme si znaele - cisto drugari,, taka si se ponasavme uste koga idea so curata, i koga raskinaa, taka si se ponasame i sega, i vo idnina.Nikogas ne bi pomislila da napravam nesto drugo so nego, a i on go podrzuva mojot sta.Znaci ete dokaz deka devojkite se pogolemi idiotki, kucki i sto li uste ne od maskite.Iako jas sum devojce, priznavam, i ponekogas sum znaela i jas da se isponasam, ama zatoa imam birani drugarki, mng poveke drugari.Pozzzzz posle ke vi objasnam edna druga situacija sto e bas - dali ve zaebala drugarka???? |
||
I will always love you
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум се скарала заради дечко али никогаш не ми се случило такво нешто И многу ми е мло поради тоа, реагирам на време И не сакам да ми се случи никогаш.....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |