|
Автомобилски гуми |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Јануари.2007 во 11:47 |
Каков модел на гуми користите, дали преферирате одредена марка на гуми или ставате секој пат различно? Искрено јас имав MICHELIN на аудито, ама сега си ставив BF Goodrich и мислам дека поубаво се држи на пат отколкусо претходните.
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
The Duke
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2007 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BF Goodrich мислам дека се развиени токму од MICHELIN,ако грешам исправете ме.Јас сум возел на Dunlop,Firestone и Pirelli,и најзадоволен сум од Pirelli а најмала потрошувачка имав со Firestone Fuel Saver..јас мислам дека треба да се посвети и добро внимание на балансирањето на гумите за да се добие најдобар ефект.како најдобри дефинитивно би ги оделил MICHELIN и BF Goodrich.MICHELIN беа светски прваци во Формула1 две години по ред а BF Goodrich пет години на Дакар и WRC.
|
|
I do not see why man should not be just as cruel as nature...
|
|
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BF Goodrich e firma u sopstvenost na MICHELIN.
MICHELIN e ubedlivo nalbolje ali se i najskupi. Za kaj nas (pa i u svet),najbolji odnos cena/kvalitet ima TOYO Proxes T1s.Taa guma ja koristat i golem broj tuning centri u svet. Probano dobri se i UNIROYAL Rainsport2. Ali najbitno kaj guma e data na proizvodstvo i nacin na skladiranje.Toa kaj nas e katastrofa! |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
goodyear....ne za drugo bea so kolata koa ja kupiv.........
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MICHELIN tie bea na mojot avtomobil pri kupuvanjeto
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bridgestone zakon
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A NEKOJ DA PREPORACA GUMI SO DIMENZII 195/70-14 BRZINSKI , A NE TOVARNI. SEPAK SE ZA KUPE, I NEKA BIDAT ZA BRZINI DO KAJ 190, NEMA KADE POOBRZO DA VOZIME
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FULDA super se
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пробај BF Goodrich...... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Dimitar Vegov
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас ти препорачувам Nokian tires ! Фински гуми екстра за влажна подлога и супер се до 190 брзински . ај со среќа !
|
|
Di.Vegov
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бриџдон се најдобри. Докажаа во Ф1
|
|
Dimitar Vegov
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa zavisi ... toa ti e vo F1 :) gradski gumi ... srdna klasa gumi ''Nokian'' se poveke od svojata cena !
|
|
Di.Vegov
|
|
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Dimitar Vegov]e pa zavisi ... toa ti e vo F1 :) gradski gumi ... srdna klasa gumi ''Nokian'' se poveke od svojata cena !
[/QUOTEj
Jas ne bi se slozil so tebe deka Nokian gumite se poveke od svojata cena.Neznam kolkavo iskustvo imas no spored toa sto tvrdis ne e golemo. Ako stanuva zbor za kvalitetni i dobri gumi togas Bridgestone-Firestone mislam deka se ubedlivo na vrvot. |
|
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se zavisi od nacinot na vozenje i koi se tvoite potrebi za nekoj vid na skapa guma. Imam koristeno Nokian, super se pokazaa, posebno na dozd. Sega Michelin koristam, super, ama i super cena |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |