IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Колку веруваш во својата другарка
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку веруваш во својата другарка

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 7>
Автор
Порака
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Колку веруваш во својата другарка
    Испратена: 10.Декември.2006 во 23:19
Mnogu,sigurna sum deka nema da me predade,gi mznae site moi tajni,a i jas nejzinite.Ke bidam tazna ako prestaneme da se druzime!!!!!!!!!!!!
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
anne Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 19:50
 100000000000000000000000000000%
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???
Кон врв
joli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Ноември.2006
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 20:29
nema veruvanje na drugarki kolku i da se druzat sekogas megu sebnite rabotite gi iskazuvaat na nekoja treta licnost  i sekogas ima potajno ljubomorenjeBig%20smileBig%20smileBig%20smile

Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 20:33
ic ne i veruvam bidejki taa e najgolema lazga, i sekogas ceka na nekoj da mu zabie noz vo grbot, ama ne gi kazuvam moite tajni na site, pa taa ne znae nisto za mene
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
SkorpijA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2006
Поени: 1692
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 20:54

Imam samo edna NAJdobra drugarka sto mi e kako sestra i znae kako disam, mnogu i veruvam i se nadevam deka sekogas ke bidat vakvi nasite odnosi....Drugite mi se ednostavno prolazna rabota i sekoja od niv do sega me ima zaebeno i razocarano...

Кон врв
dalija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2006
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 21:21
 I veruvav 1000% i na kraj me predade ,site tajni sto mi gi znaese mn lesno gi prenese na drugi taka da veke ne veruvam nikomu osven na samata sebesi.vistinski drugarki NEMA ,sekogas ke se najde nekoj/a sto porano ili podocna ke te izdade za nekoja glupost ili od zavist.podobra drugarka od samata majka nemozaes da najdes.

MAMO TE SAKAMMM I MI NEDOSTIGASSSS
te sakam goceeeeee
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 22:37
Veruvam vo sebe a koga nemam sila za toa, koga ke mi dojde momentot na slabost, tuka se moite drugari, kao stolb mi se Approve
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 22:40
Немам другарки (освен само онака за у школо) така да..... А и многу тешко стекнувам доверба во некој зашто многу пати ме заебале.....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 22:46
kako svoja krv nikoj drug:)
nego

Imam samo edna NAJdobra drugarka sto mi e kako sestra i znae kako disam, mnogu i veruvam i se nadevam deka sekogas ke bidat vakvi nasite odnosi....Drugite mi se ednostavno prolazna rabota i sekoja od niv do sega me ima zaebeno i razocarano...

a ona na tebe ?
Ouch
LOL
nego i ova
nema veruvanje na drugarki kolku i da se druzat sekogas megu sebnite rabotite gi iskazuvaat na nekoja treta licnost  i sekogas ima potajno ljubomorenjeBig%20smileBig%20smileBig%20smile
e ima kako na nema moralno ide :)

Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 00:21

имам две најдобри другарки и си ги сакам како сестрички,сега за сега си имаме доверба меѓу себе,но не можеш за се да се ослониш на довербата на најдобрата другарка,зошто секогаш може некој неочекувано да те изненади,така да некои работи едноставно задржи си ги за себе

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 11:52
Jas vo moite dve drugarki POTPOLNO im veruvam , zosto ova drugarstvo trae poveke od 10 godini, a uspehot e vo nashata iskrenost, nedvolichnost, ne sebichnost..

Изменето од maja - 12.Декември.2006 во 11:52
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 12:02
Имам доверба комплетна само во две особи.. Првата е мојата другарка од детство, многу години сме заедно како ден и ноќ сме поврзани.. Ни во еден момент не ми се обратила дволично нити со зла намера нити со повишен тон на глас.. Тука сме за една со друга во добро и зло.. Комплетно разбирање, совети едноставно не би ја дала за ништо на свет, ако треба и во оган ке се фрлам.. Можам да кажам како 2-ра совест ми е..
Другата моја најдобра другарка ми е исто така совест, секогаш спремна за од црно бело, кога можам се гледам со неа и нејзиното семејство, едноставно  ми е на срце..

Многу ми се навлезени во крв, во душа во срце..За ништо на свет не би ги дала..
Никогаш не ме изневериле и нема да го направат тоа..
Кон врв
Biotix Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Декември.2006
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biotix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 08:27
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

kako svoja krv nikoj drug:)
nego

e ima kako na nema moralno ide :)

Е убаво си кажа Јоцо

CoolClapClapCool

Љубомора рулз
за жал...

Да веруваш е умешност LOL

CoolClapClap
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 12:07
Oprezno so toa veruvanjeto , nekogas im izletuvaat na lugeto raboti sto ne treba da izlezat , verba vo lugeto retko imam , so luge godini sum ziveel pa uspeele da sjebat raboti za gluposti
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.