|
Колку веруваш во својата другарка |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Декември.2006 во 23:19 |
Mnogu,sigurna sum deka nema da me predade,gi mznae site moi tajni,a i jas nejzinite.Ke bidam tazna ako prestaneme da se druzime!!!!!!!!!!!!
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100000000000000000000000000000%
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
joli
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema veruvanje na drugarki kolku i da se druzat sekogas megu sebnite rabotite gi iskazuvaat na nekoja treta licnost i sekogas ima potajno ljubomorenje
|
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ic ne i veruvam bidejki taa e najgolema lazga, i sekogas ceka na nekoj da mu zabie noz vo grbot, ama ne gi kazuvam moite tajni na site, pa taa ne znae nisto za mene
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam samo edna NAJdobra drugarka sto mi e kako sestra i znae kako disam, mnogu i veruvam i se nadevam deka sekogas ke bidat vakvi nasite odnosi....Drugite mi se ednostavno prolazna rabota i sekoja od niv do sega me ima zaebeno i razocarano... |
|
|
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I veruvav 1000% i na kraj me predade ,site tajni sto mi gi znaese mn lesno gi prenese na drugi taka da veke ne veruvam nikomu osven na samata sebesi.vistinski drugarki NEMA ,sekogas ke se najde nekoj/a sto porano ili podocna ke te izdade za nekoja glupost ili od zavist.podobra drugarka od samata majka nemozaes da najdes.
MAMO TE SAKAMMM I MI NEDOSTIGASSSS |
|
te sakam goceeeeee
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvam vo sebe a koga nemam sila za toa, koga ke mi dojde momentot na slabost, tuka se moite drugari, kao stolb mi se
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам другарки (освен само онака за у школо) така да..... А и многу
тешко стекнувам доверба во некој зашто многу пати ме заебале.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako svoja krv nikoj drug:)
nego
Imam samo edna NAJdobra drugarka sto mi e kako sestra i znae kako disam, mnogu i veruvam i se nadevam deka sekogas ke bidat vakvi nasite odnosi....Drugite mi se ednostavno prolazna rabota i sekoja od niv do sega me ima zaebeno i razocarano... a ona na tebe ?
nego i ova
nema veruvanje na drugarki kolku i da se druzat sekogas megu sebnite rabotite gi iskazuvaat na nekoja treta licnost i sekogas ima potajno ljubomorenje
e ima kako na nema moralno ide :)
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам две најдобри другарки и си ги сакам како сестрички,сега за сега си имаме доверба меѓу себе,но не можеш за се да се ослониш на довербата на најдобрата другарка,зошто секогаш може некој неочекувано да те изненади,така да некои работи едноставно задржи си ги за себе |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas vo moite dve drugarki POTPOLNO im veruvam , zosto ova drugarstvo trae poveke od 10 godini, a uspehot e vo nashata iskrenost, nedvolichnost, ne sebichnost..
Изменето од maja - 12.Декември.2006 во 11:52 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам доверба комплетна само во две особи.. Првата е мојата другарка од детство, многу години сме заедно како ден и ноќ сме поврзани.. Ни во еден момент не ми се обратила дволично нити со зла намера нити со повишен тон на глас.. Тука сме за една со друга во добро и зло.. Комплетно разбирање, совети едноставно не би ја дала за ништо на свет, ако треба и во оган ке се фрлам.. Можам да кажам како 2-ра совест ми е..
Другата моја најдобра другарка ми е исто така совест, секогаш спремна за од црно бело, кога можам се гледам со неа и нејзиното семејство, едноставно ми е на срце.. Многу ми се навлезени во крв, во душа во срце..За ништо на свет не би ги дала.. Никогаш не ме изневериле и нема да го направат тоа.. |
|
|
|
Biotix
Нов член Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е убаво си кажа Јоцо Љубомора рулз за жал... Да веруваш е умешност |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oprezno so toa veruvanjeto , nekogas im izletuvaat na lugeto raboti sto ne treba da izlezat , verba vo lugeto retko imam , so luge godini sum ziveel pa uspeele da sjebat raboti za gluposti
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |