|
Цимери |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Август.2006 во 18:27 |
|
kako se slozuvate so vasite cimeri?
ziveete li vo ista soba ili voposebna? Sto mislete za masko-zensko cimerstvo, dali e mozno? Sto bi rekle vasite roditeli za toa? |
||
|
||
m-free
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 243 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
masko zensko cimerstvo....interesno vo sekoj slucaj...
|
||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
posto ilegalcev cela godina prvo sedev u soba so dvajca cimeri a posle so cimerka...abe niso ne mu fali na masko-zensko cimerstvo...mene super mi bese...malce ima zaebancii(presoblekuvanje naam natam)ali se se nadminuva... p.s. pharaoh mi bese cimer
|
||
respect my authoritaaa
|
||
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako ti se pogodi cimerot, togash bi bilo super, ama ako ne ti se pogodi......... e mamata kje ti se rasplache...............
|
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene poveke mi odgovara ko sum so cimer otkolku so cimerka , ne znam zosto taka, ama nekako polesno mi ide so cimer
|
||
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moite cimerki se najdobri na svet.... srcinja.... da ti e merak da si ucis u soba....
a i za gluposti se prvi....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a malce sme povexe u soba... ali nema veze... 4 e dobar broj....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zs mor ne kazis deka za malku i jas ke ti bev cimer?ama srekja so sfatija deka sum masko pa ne razdelijainaku ke sedev i jas u picku mater onamu
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ejjjjj aj koe za cimer za poeftino baram... hahahahahaha
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde, ako sakas da sedis u idrizovo....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ti sea si mi cimer...kako te trpam samo... momentalno spies na mojo krevet a ja posto nema kaj da si legnam visam na internet
p.s.abe ja ne ti zboram na tebe
|
||
respect my authoritaaa
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da vi kazam deka ovaa godina imam cimer od polska, cimerka od Afrika, cimerka od Berlin i uste edna cimerka od München...Stvarno se mnogu dobri site i mnogu mi e interesno ko sum so niv
|
||
|
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sea pak sum si so starite cimerki----
edna od kumanovo, edna od veles i edna od demir hisar....
abe ludnica......
srcinja se siteeeeeeeeeeee
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Dragonfly
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=girl^^^]e da vi kazam deka ovaa godina imam cimer od polska, cimerka od Afrika, cimerka od Berlin i uste edna cimerka od München...Stvarno se mnogu dobri site i mnogu mi e interesno ko sum so niv
[/QUOTP
Prasanje: Zivees vo WG? Mislam deka takviot zivot e super, no samo zatoa sto sekoj si ima svoja soba i prostor za sebe...i normalno izbor, da bide sam so sebe ili da se druzi so drugite...A takva kombinacija kako tvojata e navistina COOL!Poznato mi e... |
||
Live long and prosper!!!
|
||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |