|
Ферка поради љубов! |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Август.2006 во 03:53 |
dali nekogas ste se stepale za sakanata/sakaniot??
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA k*rVI NE SE TEPAM , se imam stepano kako ne , samo posledno vreme gledam dali devojkata vredi , ako taa saka da bide so mene i nekoj e drzok od strana ja provocira sleduva tepacka , ama ako izigrava k*rva i saka da me testira do kaj ke odam za nea i provocira mazi da idat i posle da me gleda kaj so se kolam so nekoj za nea , nejze ke i e*am mater |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
aktivna
Нов член Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas se stepav pred dve godini so edna devojka zasto celo vreme mu se zakacuvase na decko mi za da me provocira mene.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas decko sega
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
aktivna
Нов член Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam decko i zal mi e sto nema za kogo da se tepam
|
|
riciboy
Нов член Регистриран: 22.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da imase edna edinstvena zenska na svetov, i jas ke se tepav. A vaka site imame izbor.
|
|
Vo sekoe vreme...
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam udreno samar na bratucetka zatoa sto strasno me izlaga vo vrska so deckoto,
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej mnogu mi odgovara temava-vcera mnogu bliska drugarka mi kaza deka se fatila so moj bivs decko(neodamna mi bese decko)za koga stalno i se ispovedav i se znaese za nas i mi davase soveti...a sega-abe znaes,jas idam so nego...treba li da mi proraboti raceto...? ja mislam ne
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidi na nivo, i ne ja udiraj. Ti si bila iskrena a ona go zloupotrebila toa, koj ja ebe. Ona e mala vo ovaa situacija, a ne ti. Ama pa, ako ti e merak, vrzi i ja edna, i zamini si...
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be pa ti kakvo mavanje-ne vredi ni da ja udram... u sekoj slucaj,fala za sovetot
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kalina zemaj pistol i da im go trgnes i na dvajcata , za dvajcata kotek
|
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe sto sakaat neka praat koj gi vrti
|
|
clemclem
Група Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se ponizuvaj batali gi ne i zbori kokoska;) |
|
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e!
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |