IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - sobrakajki
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

sobrakajki

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Прашање: kakva sobrakajka se doziveale?
Одговор Гласови Статистика
9 [64,29%]
5 [35,71%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
maja_070 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_070 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: sobrakajki
    Испратена: 08.Мај.2006 во 21:45
pred tri dena imav mnogu jaka sobrakajka kaj gorce nadvoznjakot za nakaj novoselski.
bev na motor so deckomi i ne udrija od pozadi so jugo vozese nekade okolu 40-50.
bese jak udarot a i mnogu se tumbavme.
udriv so glavata vo hauba dva pati ne frli kolata i se tumbavme dole negde 20-30 metri.koga stanav odma moeto milo me krena bez da misli na nego a jas se stiskav samo da ne se onesvestam.me odnnesoa  vo bolnica vo gorce me vratija i koga se vrativ vidov deka maceto mi go odnle so brza pomos na urgenten vo drzavna.
posle 5 min. mi se slosi i mene me odnesoa primivme infuzija mene me pustija a nego go zdrzaa.bese sien i loso mu bese.imavme sreka sto preziveavme i za toa sum mnogu srekana. naj vazno bese dodeka pagavme i se vrtevme jas si go guskav maceto moe celo vreme i gusnati padnavme.a jas se molev cel pad da preziveeme.
i taka ispadna eve imam moznost da ja spodelam mojata prikazna so vas.
m.v
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_070 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 21:48
strasno nesto leleeeeeee
m.v
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 22:33
Како си сега Маја? Како е дечко ти? Ќе имате ли последици?

Пијан ли бил тој со Југото? Застана ли или побегна?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_070 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 23:52
pa zastana so jugoto. sega miruvame i zaedno si se guskame dobri sme samo sme so potres na mozok lezime i toa...
milo mi e sto  mi pisa ke ideme vo sreda na magnetna rezonansa pa ke ti pisam pak kako sme za sigurno kolkav ni e potresot. a toj so jugoto bese potresen i mislese deka nema da preziveeme.
m.v
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2006 во 10:03
Ви посакувам успешно оздравување и на двајцата Пиши како ќе поминете со магнетната резонанца...На клиника ли ќе одите?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_070 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2006 во 18:30
da ke odime na klinika ke pisam utre fala za pozdravot
m.v
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 14:39
Лесна сообраќајка, без последици, имав.
Што направија децава на клиника?
Да даде господ ништо да не им е! Па да си се сакаат до старост!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 14:49
Im drzam sreka se da bide kako sto treba!
Veni Vidi Vici
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 18:19
Каде си маја_070? Што има ново? Што велат докторите, колку време ќе ви треба да се опоравите?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 18:21
Во анкетава фали никаква сообраќајка.

Не сум имала никаква сообраќајка, фала богу, јас сум многу внимателен возач...Што се вели возам како по јајца, а да не се искршат јајцата
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 10:30
Не сум имала никаква сообракајка до сега.. Не ни сакам да јаимам се надевам Господ ќе ме чува од злото..
Жалам за милите што им се случи тоа.. Ви посакувам пријатно оздравување и само спомен на кој ке се шалите на старост гушнати и двајцата
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_070 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 14:09
fala mnogu za ubavite zborovi stvarno mi znacat.
bevme na lekar i ni rekoa deka imame kontuzija na glava i vitkanje na vratniot prslen.sega sme super samo malo privrtuvanje vo glavata imame ali mislam deka ne e strasno ne se snimavme na magnetna rezonaca.fala uste ednas za podrskata od site vas.imate pravo ne sum stavila nikakva sobrakajka sum zaboravila ke pisam pak i baram sovet od vas dali da go tuzime toj sto ne udri.
m.v
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 14:13
Слободно мила искажи се ке се најде правен совет.. за тужење раскажи од ситуација ако има правни моменти кои нема да ги побијат..
Драго ми е што сте добро
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2006 во 08:52
Originally posted by maja_070 maja_070 напиша:

fala mnogu za ubavite zborovi stvarno mi znacat.bevme na lekar i ni rekoa deka imame kontuzija na glava i vitkanje na vratniot prslen.sega sme super samo malo privrtuvanje vo glavata imame ali mislam deka ne e strasno ne se snimavme na magnetna rezonaca.fala uste ednas za podrskata od site vas.imate pravo ne sum stavila nikakva sobrakajka sum zaboravila ke pisam pak i baram sovet od vas dali da go tuzime toj sto ne udri.

Зависи од те*е...Од една страна заслужува да се тужи и треба да се тужи....но од друга страна, како што се' "брзо" се решава во нашиве судови, би помислила...да не испадне парите што ќе ги дадеш за адвокат да му го школуваат детето некаде...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.