|
Пролетта во мене буди... |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Март.2014 во 09:37 |
Или па можеби ве заспива... Некои луѓе ми велат дека со пролетта се чувствуваат уморни и демек некој пролетен синдром на припремање на телото за од зимски во летни услови, кој ги прави уморни, малаксани, нервозни и раздразливи... Јас па, родена во пролет, едвај си го чекам годишното време. Најпозитивно ми влијае, се полнам со енергија како испразнета батерија. Обожавам да ја гледам природата како се буди од зимскиот сон, црцорењето на птиците ми буди музика во душата и пеперутки во стомакот Пролетта ме прави да се чувствувам like a hot air balloon that could go to space |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не секоја година, ама ми ја буди кивавицата. Не знам ова алергииве од што зависат од година во година
И ми ја буди желбата за шетање, секаде да сум само дома и на работа НЕ! Друго ама баш ништо не ми буди
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вакво нешто нели ти буди? |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми ги буди сите сетила
Некако најјубаво се чуствувам, имам волја за се...уживам слушајќи ја мелодијата на птичките и во мирисот на расцветаните зумбули во мирисот на штотуку разбудената и раззеленета природа.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извини ама кога и да го прочитам ова ми се навраќаат спомени од средно и во која еротска смисла го кажуваше госпоѓата професорка во тоа време И секогаш ме тера да се изнасмеам до солзи Али да, цветам и јас ама од кивање
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пролет ми е најомилено годишно време. Ја сакам со сите бои и мириси. Во мене буди чувства на безгрижност и разиграност
Изменето од Valerija - 17.Март.2014 во 11:15 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам што има во тие пролетните утра. Дури ни будилник не ми треба да станам. Нешто што е многу чудно за мене. |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во мене пролетта буди...АЛЕРГИИ!!!
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсолутно романтично! |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали има тема "Алергично ми е"
или да отворам |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има, во пдф Медицина. |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убу бе
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ве раскивам малку, штом сте алергични Изменето од Анастеа - 18.Март.2014 во 09:32 |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мораше да раскиваш со руски алергии...поговорки де
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |