|
Чувства |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Јануари.2006 во 14:42 |
kolku si dozvoluvate ili ne dozvoluvate drugite da vidat sto cuvstvuvate?
gi pokazuvate li emociite? |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па понекогаш колку и да не сакаме чувствата сами по се*е се исплотуваат на нашите лица, така да понекогаш е навистина тешко да се прикријат емоциите.
Мада секогаш сум била за тоа да се прикаже емотивноста нормално на личности кои знаеш дека тоа нема да ти го злоупотребат |
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убава ти е темава......Јас пред блиски луге ги покажувам .......пред останатите Не
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нормално дека ги покажувам, се смеам се веселам...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa voglavnom , sakala nejkjela se mi se cita od lice.... pretezno sakam cuvstvata da gi delam so lugjeto , bliski okolu mene. Mada ima momenti koa treba neshto da zadrzish za sebe, eventualno da pottisnesh |
|
Motivation is game in my hands
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum mrtva kako kamen.Retko mozam da gi pokazam moite ljubovni custva.A sto ke gi pokazuvam koga od samite moi dela se cita.
|
|
leontina
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ISTOMISLENICKA |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me citaat devojkite koga sum vljuben vo niv
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секогаш пробувам да ги контролирам чувствата колку што можам!!! Нормално имало и случаеви кога сум знаел да заплачам пред девојка, имало случаеви кога стварно сум ги покажувал своите силни чувства пред девојка итн... Но сепак секогаш пазам пред кого и каде ги покажувам своите чувства бидејќи има и такви личност кои тоа потоа можат да го искористат против мене!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najcesto sum kamen mermer olovo, koga stanvit zbor za custva...retko gi pokazuvam onie"vistinskite" custva, a inace kako dobra glumica mozam da krijam i da glumam custva(koga mora)
|
|
Точачиња.
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da sekako gi pokazuvam,ama pred najbliskite pred onie pred koi se custvuvam sigurno....ednas se obidev da gi potisnam cutvata(negirav deka sum tazen)ama mnogu loso se custvuvav dolgo vreme...vednas stom ima kazav na prijatelite kako se custvuvam kako da mi padna kamen od srcevo....CUSTVATA POSTOJATA ZA DA BIDAT ISKAZANI......covek bez emocii kako avtomobil bez gorivo!
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo skroeno...i jas mislam deka custvata postojat za da bidat iskazani! |
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo koe vustvo najmnogu uziovate...t.e.koe custvu vi prilega najdobro?!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф.. сега ми дојде онака спонтано во глава
Како да се прикрие болката што ја разара душата од љубов.. изиграваш дворски шут, и тешиш се околу дека се е во ред... |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |