|
Што би го прашале Исус? |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Ноември.2010 во 02:44 |
|
Chisto hipotetichna situacija, no sepak... ako vi se pruzhi shansa da se sretnete so Isus i mozhe da mu postavite edno prashanje, koe bi bilo toa?
Eve, kako avtor na temava, kje pochnam od sebe: - Dali mozhesh da mi ja objasnish prirodata na tvojot Otec ? Изменето од Messenger - 18.Ноември.2010 во 22:34 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be....navistina si ...voskresnal?!
...ili gospod samo si igra majtap so lugjeto ,..za da gi drzi ..."pod" sebe!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas bi go prashala dali mozhe da mi ja objasni prirodata na pojavniot svet?
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shto sakashe da kazhesh so tvoite posledni zborovi: 34 „Боже Мој, Боже Мој, зошто Ме остави!” ЕВАНГЕЛИЕ СПОРЕД МАРКО, Глава 15 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јака тема.
И мене секогаш ме интересирало шо му значи то... Инаку би го прашал, дали е роден со целото знаење шо го имал, или во одреден дел од животот се просветлил. |
||
alf
Сениор Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 631 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од alf - 19.Септември.2011 во 13:00 |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Би го прашала дали ќе одам во рајот или во пеколот ( сакам да дознаам предвреме ) и да ми објасни конкретно што ме чека на едното, а што на другото место
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ce go prasam dali placa DDV za parite od aracot koi negovite reketari ( citaj svesteni lica ) gi sobiraat od negovite fanovi u negovo ime...iiii dali toj pravi update na cenovnikot...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi go prashal:
- Kade patuvashe site onie godini koi "isparija" od Noviot Zavet ? |
||
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога мудреците и моќниците од овој свет веќе еднаш ќе сватат, дека Уникатното Чедо БОЖЈЕ е пред Небото и земјата и се’ што е во ними, и кога веќе ќе престанат ... ? Изменето од spiros - 18.Ноември.2010 во 23:14 |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a be...go znaesh li vicot za......
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам дали ќе ви се верува, но Христос кој како Исус од Назарет сето тоа го доживеа и проживеа телепатски преку Неговата пророчица даде одоговор во своето големо дело на откровение „Ова е мојата Реч: Алфа и Омега„ во 82.поглавие насловено како „Исусовото распнување на крст„ објаснување на стих 20.(стр.812-814 во македонското издание). Подоцна ќе имам повеќе време, па ќе го цитирам тој дел. |
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi go prashal:
- Shto e toa shto gi ucheshe Apostolite, a shto ne im go kazhuvashe na drugite lugje? |
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |