|
Koj интернет прелистувач го користите? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Август.2010 во 15:34 |
Koj internet prelistuva4 go koristite epa vaka jas koristam Google Chrome
|
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А јас го користам тој што сака да ме најави
Се користам..на работа мозила, дома Opera, Safari или Chrome Зависи..каква ми е среќата тој ден |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e tocno kakva ti e srekata toj prelistuvac si go otvoras
|
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порано го користев само мозила и подобар ми беше, но нешто зезнав и сега не можам на овој компјутер преку мозила сега само Internet Explorer и за него гласав
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Internet Explorer користам јас
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИЕ е ѓубре а за мозилата можи пак да ја преинсталираш и да го видиш Господ јас користам Мозила |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто ИЕ е ѓубре ?
|
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Користам претежно мозила, а некогаш ми се случва и Chrome да користам. Интернет експлорер не ми е многу по ќеф, макар шо последната верзија е многу подобрена за разлика од нејзините претходни, али нема адони, нема некоја флексибилност на истиот, али луѓето шо се навикнати тешко да се одвикнат од него (зборам за постарите генерации). Не дека не чини, али има и подобри од него, зато ви препорачвам да пробате барем Chrome :)
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Опера најчесто
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opera.
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интернет Експлорар
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мозилата ми е најдобар, другите ретко ги отварам. Изменето од Анастеа - 29.Октомври.2010 во 18:10 |
|
b1ljana
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Google Chrome го користам најмногу.
|
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете видиш јас бев прв поборник на мозилата ама кога излезе ИЕ 8 мислам дека нема подобро, а на сето тоа мислам дека не сум многу стар . Јас се согласувам секој да работи со она што му е најдобро, не ми е јасно како во исто време можете да користите толку пребарувачи што ја вршат истата работа. Мicrosoft office i open office ја вршат истата работа, незнам некој во исто време да работи со двата одеднаш. Ова беше најдобронамерно, немав во план да нападнам или навредам некого, само смртно ме интересира што добивате ако користите повеќе од еден интернет пребарувач? |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |