|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница 123 100> |
Автор | |
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Април.2010 во 20:18 |
Темава ја отварам за ние корисниците да ја користиме како онлајн дневник. Нешто во стилот - драг дневнику, драг идивиди.
Бидејќи толку време поминуваме на форумов, зошто да не би можеле и да му се пофалиме за нешто убаво, да му кукаме за нешто неубаво, да му го раскажеме денот, блабла ... Па, да почнам прва јас Драг ИДИВИДИ, Денеска ми се чини преседав на компјутер. Ах, морам да намалам. Утре ако е убаво времето (а ќе биде сигурно) ќе ги викнам пријателките на кафе и ќе прошетаме малку. Денеска ме болеше глава малку, ама ајде бре ќе ми помине (ми помина) како на кутре што викаат старите. Хехе. Нема ништо посебно и на интернетов. Виртуелен свет, далеку од реалниот. Добро е да седнеш да се релаксираш, да напишеш нешто (паметно ), да се дружиш со пријателите, да основаш нови пријателства, ама не да заглибиш во виртуелноста. Ај па и јас, ми оди филозофирање денеска. Туку, прееска ме фати една попладневна дремка и си подлегнав, се одморив. Море убаво се одморив за празников. Ајде од утре, пак на работа И секако, на сите Христијани им го честитам празникот Велигден, за многу години нека е, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Бидете ми поздравени |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди, се повеќе мислам дека почнувам да станувам нормална..... како сите околу мене, заглавени во својата секојдневна рутина, во својот заморен круг кој продолжува да се врти без крај... идивиди, кај ми отиде тоа ненормалното ??
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ
Во голема дилема сум. Не е така лесно да се одбере еден од двата понудени одговори: ДА или НЕ? Како да и срцето веќе ми натежнува кон онаа страна од вагата каде што стои тегот на кој што пишува НЕ! Чудни чувства имам...измешани! Мислам дека што и да изберам едноставно ќе згрешам. Животот ме стави на тест кој треба да го решам, ме стави на крстопат и јас треба да одберам по кој пат ќе одам! Чувствувам дека некој ќе биде повреден. Или јас или другата личност. Трета опција нема. П.С. Внимавај што посакуваш - може да ти се исполни.... Damn right! |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...
Многу те сакам пеер.. Имаш најдобри модератори од сите форуми на свет... Климата е перфектна... Е малце темплејтов да се смени... Синава боја на форумов ме потсеќа на болница... Некако премногу ладна и напната... То е то... Ќе ти се вратам јас тебе...Ќе ти кажам уште два-три добри збора... Лека ноќ |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ...
Аман со тебе... Аман и без тебе... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Членов што го имаш ЏО....... НЕ Е НОРМАЛЕН |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фејкер сум! |
|
|
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ
Нешто времево денеска не ми се погоди. Ветровито, облачно ... Како и да е. Важно е пролет, тука е сонцето, ќе изгрее ако не денес, утре. Само што се вратив од работа, и да се релаксирам малку на форумов. Како што кажав, да напишам нешто паметно и да филозофирам малку. Тоа ми е омилено Фала богу главата ми помина И така, што друго да ти кажам. Сега ќе sиркам ваму таму на интернет, потоа ќе одморам малку и одам да се прошетам. Сепак, не е толку лошо времево |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idi vidi, se zivo zabegalo ovde... pa i jas...
Изменето од MyWay - 06.Април.2010 во 18:18 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди ......... да не беше ТИ , ќе мислев дека се’ ова е само моја безвезна теорија
Во четриесетите - има 49 години
Авантуристички дух - спиела со мнооогу мажи Заразно се смее - пие многу таблети Емотивно урамнотежена - на лекови е Слободен дух - зависник Забавна - напорна Отворена и екстравагантна - гласна и безобразна Сака сродна душа - психопат.... замислена , данке
|
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг иди види...
јас мразам нимфи без мозок и свест... сепак заљубен сум во една... те молам предизвикај краток спој во мојата машина која ќе доведе до мое непостоење на оваа планета...не се издржуе бе човече... тиибам допаминот... |
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди,
Ма остај сеа нежни зборови... Добро бе брат, шо им е на луѓево? Кој од кој со поголем комплекс. Брат, шо им е на женскиве... бе брааааааат? У црква се доаѓа ли со минич, бе? Мајка и да ја види, да и ја залепи некоја врела... Гз преку глава ќе летне. Шо им е на моиве бе браааат? Немат шо да праат... И мене ме умараат бе брааааат! И то... И идивиди.. знаеш како се вели... Брат брата не рани, ама тешко оној шо го нема... АУ.. згрешка. Ја сум женско. Ама невермајнд... Повеќето ме доживљаваат као машко. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу драг идивиди
зошто мора да биде едноставно кога може да биде комплицирано? ги заплеткав конците и сега не можам да го најдам крајот. Чао |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DRAG IDIVIDI, Ti si mnogu dobar portal i imas mnogu ubav forum na koj pisuvaat mnogu dobri lugje. POZDRAV DO TEBE BRAT SAMO NAPRED |
|
Внеси реплика | страница 123 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |