|
Бурми |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Март.2010 во 01:27 |
Zdr lugje, aj molim vas (na koljenama :P) malku pomos okolu OVA burmive, i takodje vas molim da me postedite od zlato, t.e. ZUTO zlato tuku neso u stilu platinka ili srebro. falaaaaaaaaaaaa
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонски не беше официјален јазик на форумот ?
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде сега па ти подробности............
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala na pomosta ...SVAKA VAM CAST
|
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Potenciraj kakva pomos ti treba sto konkretno...stil, cena, trend, prodavnici, licno iskustvo ??? jas mozam da ti kazam deka mojata burma ja nosev 5 god dodeka ne ja izrasnav ,se zbuckav 15 kg za toa vreme i mi bese mala...proveri malku na google , prosetaj po prodavnici , postavi nekoja slika sto ti se dopagja, pa nie ce ti pomogneme okolu izborot...samo pari ne ni baraj da gi kupis |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааа... Ла Нинџа ја фатило невестинска треска... Овие погорниве ми се свиѓаат и убави би ти била (на пример нели...) ако сакаш нешто.. по... ѕинѕи-миѕи, со детали и све.. Ако ви дозволува џебот.. Инаку.. сајт за сребрени прстени: http://www.silver-wedding-rings.com/ Ѕирни некоја идеја. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојата омилена...па и со посвета си ја обожавам се надевам дека ова одговара на горе опишаното |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Preubavi se site tri sliki, fala vi decki fala za sovetite, utre se frlam u soping za vakvo neso
|
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кинеската легенда... објаснува мошне едноставно и уверливо....
зошто вeнчалниот прстен се носи на четвртиот прст (до малото прсте).....! Нема да ви се верува крајот. Палците ги претставуваат родителите.
Показалците се браќата и сестрите. Средниот прст си ти. Четвртиот прст е твојот пар (партнер). Малиот прст се децата. Сега склопи ги дланките и средните прсти постави ги како што е прикажано на сликата... 1. Обиди се да ги раздвоиш палците (родителите), се раздвојуваат затоа што не треба да живеат со тебе вечно. Повторно спои ги. 2. Обиди се да ги раздвоиш показалците (браќата, сестрите и пријателите), се отвораат затоа што сите имаат свои животни патишта и заминуваат. 3. Обиди се да ги раздвоиш малите прсти (твоите деца) – се отвораат затоа што децата растат и си заминуваат. Повторно спои ги. 4. Конечно, обиди се да ги раздвоиш прстите наменети за вереничкиот прстен и ќе се изненадиш. Тоа е невозможно. Судбински сте поврзани и затоа венчалниот прстен е носи токму на овој прст.... |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo
|
|
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошо мора прстен?...
-Зошо мора накит воопшто? Изменето од Џо - 15.Април.2010 во 19:16 |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а, зш да не прстен... а накит, многу нормално, па и не мора, ама јас си сакам да си носам златни ланци и сл... |
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |