IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Дигитална телевизија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дигитална телевизија

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака
sasebt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 311
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sasebt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Дигитална телевизија
    Испратена: 24.Септември.2009 во 17:15
dali nekoj probal ili uspeal da gleda digitalna tv od on net? slusnav deka imalo nekoi testni kanali kako discoveri i slicno. ako ima, pisete kako se prai toa.
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
Кон врв
foerbah Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2009
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај foerbah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 14:18
koristam digitalen paket od KEJBLTEL...
Кон врв
AcaRank. Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2009
Локација: Macedonia
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AcaRank. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2009 во 16:00
Користам кабелска,ама не току софистицирана.......
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 11:27
eve i jas da prasam....daj kazete predlog za doobra digitalna tv.. total tv, boom tv ili preku kabelska??
samo nemojte max tv...
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 11:34
ma ne zemajtte digitalna! ako imash nekolku televizori ne mozesh da gledash razlichno na sekoj! 
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 19:20
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

eve i jas da prasam....daj kazete predlog za doobra digitalna tv.. total tv, boom tv ili preku kabelska??
samo nemojte max tv...

јас имам сега засега  само кабелска задоволство (4 ТВ а 1 претплата)  иако само три ми се поврзани

а зошто не Макс ТВзбунетост

е сега за Боом ТВ плаќаш 500 ден а гледаш 40 канали (многу голем избор имаш и дури не можи да ги догледаш)  газење%20од%20смеење

а за Тотал ТВ плаќаш 550 ден а гледаш 250 канали.........е овие не можи да ги догледаш

јас мислам дека Тотал ТВ ти е подобро

ИЗБОРОТ Е ТВОЈ само немој после мене да ме колниш од било која причина ако не чини Тотал ТВ голема%20насмевка

Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 23:51
јас имам кабловска, а пред недела дена земав и boom TV и мислам дека е КАТАСТРОФА...сега за сега има пречки,има само 45 канали и 5 радио станици,можеш само на еден ТВ да гледаш....кабловската ми е 100 пати подобра...три телевизори имам поврзано,а не како ова сега од boom TV го шетам од соба во соба како некоја будала затоа што неможам без 2-3 канали што ги нема на кабловска
Кон врв
sasemkd1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Декември.2009
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sasemkd1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 13:05
najdobro vi e da si kupite satelicka-resiver dreambox i ke si namestite sharing za bez pari. i teraj si gledas totaltv full paket itvpartner pink 10 kanali ednostavno najisplatlivo. eve vi strana za da si namestite sami http://www.sat-times.com/ ako ne vi e jasno i zaglavite ke vi objasnam najdetalno sto da napravite mnogu e lesno.
Кон врв
mila2002 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Јануари.2010
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mila2002 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2010 во 10:51
Dali nekoj ima digitalen paket od kablovska-telekabel i kolku ste zadovolni so slikata dali ima razliga so onoj analogniot paket.I dali moze da se prikluci na poveke televizori?
Кон врв
foerbah Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2009
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај foerbah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2010 во 22:57
se uste go koristam digitalniot paket na kejbltel.no ako ne gi osvezat kanalite za mesec dva gi otkazuvam,mi istece dogovorot na godina.nema nisto interesno.kanali-filmski so arapski prevodi i edino sto vredi hrvatskiot cmc drugoto e gola voda.od minatiot mesec go koristam i boom.tv.go setam od doma na rabota i obratno.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2010 во 14:36
ma,...prokleti da se,..pak se zaebavaat so titlovite,..лутина
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
busvek Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај busvek Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2010 во 17:30
Дали некој ја знае листата на сите програми што ги нуди Телекабел последно на информативниот канал на Телекабел се вели дека има 75 Дигитални канали,кои се тие канали па ако некој од вас веќе ја користи оваа услуга .... да ни пиши и дали се со македонски превод ....
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2010 во 20:36
Не се жалам од Boom-от...ама цело маало коцкари пцуе немало телетекс
Кон врв
abnormalen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abnormalen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 22:22
дигитална не моше да се гледа на повеќе тв-еа, освен ако немаш за секој тв посебен тјунер.
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.