|
Дигитална телевизија |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Септември.2009 во 17:15 |
dali nekoj probal ili uspeal da gleda digitalna tv od on net? slusnav deka imalo nekoi testni kanali kako discoveri i slicno. ako ima, pisete kako se prai toa.
|
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
foerbah
Група Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koristam digitalen paket od KEJBLTEL...
|
|
AcaRank.
Група Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Користам кабелска,ама не току софистицирана.......
|
|
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve i jas da prasam....daj kazete predlog za doobra digitalna tv.. total tv, boom tv ili preku kabelska??
samo nemojte max tv...
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ne zemajtte digitalna! ako imash nekolku televizori ne mozesh da gledash razlichno na sekoj!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас имам сега засега само кабелска (4 ТВ а 1 претплата) иако само три ми се поврзани а зошто не Макс ТВ е сега за Боом ТВ плаќаш 500 ден а гледаш 40 канали (многу голем избор имаш и дури не можи да ги догледаш) а за Тотал ТВ плаќаш 550 ден а гледаш 250 канали.........е овие не можи да ги догледаш јас мислам дека Тотал ТВ ти е подобро ИЗБОРОТ Е ТВОЈ само немој после мене да ме колниш од било која причина ако не чини Тотал ТВ |
|
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас имам кабловска, а пред недела дена земав и boom TV и мислам дека е КАТАСТРОФА...сега за сега има пречки,има само 45 канали и 5 радио станици,можеш само на еден ТВ да гледаш....кабловската ми е 100 пати подобра...три телевизори имам поврзано,а не како ова сега од boom TV го шетам од соба во соба како некоја будала затоа што неможам без 2-3 канали што ги нема на кабловска
|
|
sasemkd1
Нов член Регистриран: 23.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobro vi e da si kupite satelicka-resiver dreambox i ke si namestite sharing za bez pari. i teraj si gledas totaltv full paket itvpartner pink 10 kanali ednostavno najisplatlivo. eve vi strana za da si namestite sami http://www.sat-times.com/ ako ne vi e jasno i zaglavite ke vi objasnam najdetalno sto da napravite mnogu e lesno.
|
|
mila2002
Нов член Регистриран: 12.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali nekoj ima digitalen paket od kablovska-telekabel i kolku ste zadovolni so slikata dali ima razliga so onoj analogniot paket.I dali moze da se prikluci na poveke televizori?
|
|
foerbah
Група Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se uste go koristam digitalniot paket na kejbltel.no ako ne gi osvezat kanalite za mesec dva gi otkazuvam,mi istece dogovorot na godina.nema nisto interesno.kanali-filmski so arapski prevodi i edino sto vredi hrvatskiot cmc drugoto e gola voda.od minatiot mesec go koristam i boom.tv.go setam od doma na rabota i obratno.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma,...prokleti da se,..pak se zaebavaat so titlovite,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали некој ја знае листата на сите програми што ги нуди Телекабел последно на информативниот канал на Телекабел се вели дека има 75 Дигитални канали,кои се тие канали па ако некој од вас веќе ја користи оваа услуга .... да ни пиши и дали се со македонски превод ....
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се жалам од Boom-от...ама цело маало коцкари пцуе немало телетекс
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дигитална не моше да се гледа на повеќе тв-еа, освен ако немаш за секој тв посебен тјунер.
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |