|
Проблеми/багови на MAX серверите,објаснувајте ОВДЕ |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 24.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Јуни.2009 во 19:51 |
Оваа тема нека биде за сите проблеми/багови со кој ќе се сретнете на
серверите, секој проблем/баг убаво објаснете го овде! Ќе се потрудиме
најбрзо да го решиме.
P.S НЕ ОТВАРАЈТЕ ЗА СЕКОЈ ПРОБЛЕМ/БАГ НОВА ТЕМА! Поздрав. |
|
terminator4e
Група Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вака Figgy секогаш кога ќе влезам на Макс Зомби неам многу голем пинг имам околу 30-40 а некогаш и 20, но има еден проблем кога ќе почне нова партија не ми се отвара менито за Оружје или кога некој друг ќе има пинг од 120 - 130 мене ме кика серверот и ми кажува Reliable Chanel Overflied така некако ај ако може овај проблем со пингов да се реши (знам дека зомби модот за да се игра бара добар нет)
Фала однапред terminator4e |
|
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
|
|
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За да ти се отвори менито треба да напишеш на say:/guns, а за пингот неможам да ти помогнам.
Поздрав. |
|
terminator4e
Група Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne figgy mislev otvoreno mi e menito ama koga ke pocne nova partija ni energija ne pokazuva ni nisto zatoa ti vikam , ke zgoleme nekoj ping i odma jas zgolemuvam i kik
|
|
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
|
|
Nikolasr
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na awp,cs maps,24/7 dust nemozam da se konektiram neznam so e problemot..ne gi dodava vo favorites
|
|
MartinMKD
Нов член Регистриран: 23.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да прашам кога ке се реши проблемот со AWP Arena и Max CS Maps серверите (и другите што нон-стоп паѓаат). Ова стварно станува проблем, зашто не можам да играм на раат. CS Maps серверот има сериозни проблеми, зашто освен што многу често паѓа, мапите се заглавуваат, и ако не дојде админ со право да смени мапа, би се играла една мапа цел ден.
|
|
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се работи на отстранување на проблемот поради кој серверите паѓаат, доколку постојат мапи кои заглавуваат убаво би било тие да ни ги кажеш за да ние ги отстраниме од серверот.
Поздрав. |
|
losotilak
Нов член Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав, барам начин да решиме еден проблем.Безмалце 4год. сум на MAX Arena и никогаш ама баш никогаш не сум користел cheat.Имам помал брат и тој одвреме навреме игра со мојот ник = од ист pc.Денес предпладне со свое другарче (мангуп) пуштиле cheat на zommbe и најверојатно се банирани, и сега неможе да ја играм оваа стаза.Всушност јас и не ја играм zommbe,таа му е нај интересна на братми. Барам разбирање и начин да му дадам втора шанса на помалиот брат,верувајте ми тој нема да ја повтори својата грешка. Чао!
|
|
ThePuNiShEr
Нов член Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej imam problem so so serverive.
koga ja stavam IP adresata odam Ok i nisto. Imam cs 1.6 i koga odam ok pisuva nes "refreshing server list" i nisto nema server...... daj pomognete mi se igra cs eeej pls ty |
|
Vlatce6
Нов член Регистриран: 24.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDR Figgykoga igrav na MAX HNS serverot edno dete pocna da zboruva sramni raboti za majkami i jas mu rekov so sum ti zgresil za da me pcues i pocna on uste tolku da pcue i jas mn se iznervirav i jas go opcuv i za 1 min me baniraa od serverot i mi pisuvase: TeLe ; Ban Permenetly ) i ako moze da me odbanirate od serverot oti ne mozam da ziveam bez HNS
|
|
ThePuNiShEr
Нов член Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdr.zs deneska nemozam da se uklucam na max serverive ???
v4era se bese ok ama deneska ne biva.. pisuva establishing conection to server ili taka nes sli4no i posle retrying(1)(2)...i se gasi.. so e problemot pls help me fast .. TNx. |
|
tomislav96
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 28.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Figgy daj uklucise da vidis kakov ti e Max HnS Serverot !! Katastrofa celiot e veke edna nedela takov !!!
|
|
|
|
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Средено.
Поздрав. |
|
tomislav96
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 28.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe Figgy, imate bug vo eden plugin za spec. Glej koa si ziv ako napises /spec odis vo ziv spectacor. Na hide n seek CT te dor se odbrojuva do 10 ke otidat spec i ke gi kill CT te, TOTTI samo gi ban ama ne e dovolno , zemete isklucete go toj i stavete drug plugin, i ve molam stavete sv_airaccelaraite 100 , site sakame :) aj PozZ
I <3 Insomnia Team |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |