|
Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | ||||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Мај.2009 во 20:22 |
|||||||
Изменето од Omar - 30.Мај.2009 во 20:47 |
||||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Zenskava zasluzuva na klada da se pali, vakvo placene dosega nemam slusnato,....
Eve vi i linkovi od klipovite koi momentalno ja tresat Makedonija... http://www.youtube.com/watch?v=qfnM-GntCZU http://www.youtube.com/watch?v=xYtv5asRSnY&feature=related Dali Gravot zasluzuva vaka???? |
||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
А кое сонце бе бара типот. Што се разлигавил ко дете мало.
Што љубов беше таа за две недели
А кој го ставил разговорот на ју туб и кој снимал?
|
||||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Eeee fiks toa e bratce brzo srce davas i posle ko ke ti go skrsat ke placis,
a i taa pak direkt vo koren go stai razgovorot na ju tjub... |
||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Тој глупав а таа пак ја претерала со ставањето на снимката на ју туб.
Или поентата и била да видат другите колку ја посакува некој.
Болна работа
|
||||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Така, маж на колена....да моли и плаче.
Алал да и е на девојката. “Не“-вели како Тито, одлучно. А тој, леле липта, не ми се верува, ама ми се допаѓа. “Јас имам достоинство“ вели таа. Тој не ја остава на мир, липаааааа. Дали е тоа љубов, или пак некој кој е научен дека се мора да добива? Во секој случај ми се допаѓа. |
||||||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
марија со сета почит, дали ако некој тебе те молел вака немало ни малку грев на душа да ти биде и нема да простиш.....
солзите сами кажуваат колкава е неговата љубов... |
||||||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
фикс таа ептен ја претерала,не велам дека тој е безгрешен о до толку да го дотолчи и да го стави на ју тјуб не заслужува...
|
||||||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Јас сум била во ситуација да молам некого како него, и повеќе од тоа, и кога ќе размислам, мојата грешка не беше ни приближно вредна колку неговите грешки истолерирани од мене. Но љубовта не познава гордост. А сега ми е жал што не бев кул како девојката, па на извесен начин се презирам себе понекогаш, ете затоа не го поддржувам момчево. Изменето од maria_magdalena - 30.Мај.2009 во 21:20 |
||||||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
gospode boze dali ima vakvi budali....a seirdzii kolku sakas...
ne e vazno koj zgresil, koj treba da "moli" za proska....ali ima mnogu podrugi i pocovecki nacini od ova...
Изменето од blackeye - 30.Мај.2009 во 21:27 |
||||||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
komentar na youtube:
"Samo Chak Horis znae kade mu e sonceto"
|
||||||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||||||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Lele ovoa prv pat go vidov na forumot na kajgana, a be se zgaziv od smeenje, utredenta go preprativ linkot na site drugari, vakvo nesto morase da se spodeli so prijatelite ... haha.
ALi ja da sum kako tipot ke ja otepam sea tipkata, on ljubov i izjavuva ovaa se ismejava so nego, demek videte kolku e zatreskan po mene |
||||||||
GoXI
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
DA MU POMOGNEME NA DECKOTO DA SI GO NAJDE SONCETO
http://www.youtube.com/watch?v=qfnM-GntCZU&feature=PlayList&p=2CDA071F4729B3C4&index=0&playnext=1 http://www.youtube.com/watch?v=xYtv5asRSnY |
||||||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
kjuti kolku placi prv pat masko tolku da kuka iskreno, a taa pak ko so kameno srce da e.... ic ne ja zabole be,a ovoj kolabira od placenje....
|
||||||||
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |