![]() |
|
Совршено дунде за 100 евра |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Мај.2009 во 19:57 |
||||
Совршено дунде за 100 евра На Клиниката за пластична и реконструктивна хирургија во Скопје се почесто доаѓаат девојчиња што се незадоволни од преголемите усни или сметаат дека малите усни им висат "Пред извесно време дојде жена во средни години која инсистираше да и ја направиме операцијата веднаш. Ја опериравме, сè помина супер, но за неполни 10 дена таа се врати назад. Ни ја рекламираше вагината, со забелешка дека свијокот и бил многу прав, па морала да го доцртува со креон. Иако барањето беше далеку од реалното, моравме уште еднаш да ја прешиеме, и сè заврши добро", низ смеа раскажува директорката на Пластика д-р Смиља Туџарова - Ѓоргова
|
|||||
![]() |
|||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ajmo zimajte kreditce od 100 evra i da si se picnite site
![]() |
|||||
![]() |
|||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Пред извесно време дојде жена во средни години која инсистираше да и ја направиме операцијата веднаш. Ја опериравме, сè помина супер, но за неполни 10 дена таа се врати назад. Ни ја рекламираше вагината, со забелешка дека свијокот и бил многу прав, па морала да го доцртува со креон. Иако барањето беше далеку од реалното, моравме уште еднаш да ја прешиеме, и сè заврши добро", низ смеа раскажува директорката на Пластика д-р Смиља Туџарова - Ѓоргова
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Луѓе нема ништо побудало од суштеството жена на планетава
|
|||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
"Луѓе нема ништо побудало од суштеството жена на планетава"
![]() |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
mozi i karmince da stavala
![]() ![]() Изменето од bounty_hunter - 23.Мај.2009 во 20:12 |
|||||
![]() |
|||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||||
Брзо ти барем си брз,ама оваа теткава со креонот е да ја ставиш во еден топ и да ја лансираш во орбита околу земјава и да напишеш на неа што напрајла во животот.
И така да си стои во орбита ко вештачки сателит за век и веков и да потсетува на глупоста која само суштество жена може да ја направи.
|
|||||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||
![]() |
|||||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||||
поздрав до fiks bounty_hunter brza ![]() Сениор ![]() ![]() Сениор ![]() Сениор ![]() ![]() Модератор ![]() ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 23.Мај.2009 во 20:41 |
|||||
![]() |
|||||
||||
da ne ja zgresi nekoj temata
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||||
Бијонсе мило друго е зголемување на пенис а друго е цртање на свијок со креон
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Те обожавам жими се Бијонсе ![]() ![]() Изменето од fiks - 23.Мај.2009 во 20:33 |
|||||
|||||
![]() |
|||||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
||||
Епа фикс ова ти е став од лично искуство или си само полн со стереотипи се` што ќе слушнеш за некоја жена изгледа кај тебе побудува желба и другите жени да ги етикетираш така многу погрешно со еден збор: НАВРЕДА!!! а за тоа до кај може да стигне креативноста на некоја жена, т.е будалштината на НЕКОЈА жена - не коментирам се гледа од текстот. Ми се повраќа од таа..... |
|||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||||
![]() |
|||||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||||
TAMAN SI E ...... NAJAKA POVRATNA REPLIKA NA TROJCATA MUSKETARI KOJ ( VIDI GORE ) VELAT DEKA ZENSKATA E NAJGGLUPO SUSTESTVO NA PLANETAVA ....ZA TO I TO...SO KREON......ITN... A STO KE KAZETE NA OVA ?? STO SI GO "PRODOLZIL" PA SI GO VRATIL STARIOT ???? PITAM SE PITAM SEGA KOJ E POBUDALO SUSTESTVO NA PLANETATA ?? ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 23.Мај.2009 во 20:40 |
|||||
![]() |
|||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||||
Девојки не ме разбирајте погрешно,бисери имало и ќе има ама оваа теткава со креонов бе ова е Бисер на Мудроста да се разбереме.
Не мразам јас жени девојки,ве обожавам иначе
![]() ![]() ![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
Jas mislam nikade ne spomnav deka zenata e najglupo sustestvo....ama eve ke kazam za da si ja crtas so kreon ne treba da si glupa, treba specijalen hendikep da si. A za drugo, za sovrseno dunde....zavisi koja kako si ima zamisleno deka treba da e sovrseno....a ako ne vi se svigja slobodno operacija prajte....nemam nisto protiv ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
||||
За разбирање ќе се разбереме само што ти многу лошо си ја формирал мислата.
Жената што го сторила тоа е бисер, тоа е факт, или е збесната или нешто и фали ама лошо е што ги стави сите жени во ист кош на сметка на една глупача што не знаела што сака ![]() позз ![]() Изменето од Lithium - 23.Мај.2009 во 20:44 |
|||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |