|
Windows 7 ( генерална Дискусија) |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
ALBATROS
Нов член Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Мај.2009 во 21:25 |
Ovaa tema ja otvaram bidejki sakam da cujam iskustva od onie koi veke go instalirale,bidejki i dosega mozese da se najde na nekoi od torentite.Da cujam komentar?
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема што да чуеш топ е сите, Bulidi ги имам пробано од 7000 до 7100 топ е, но бидејќе се уште е бета Т.Е RC се одлучив да се враќам на Vista се додека не испадне фајналот па официјално да преминам на Windows 7
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мерак е и јас сум презадоволен од 7 ката осовено ми се бендисва што сега не мора повеќе да се снима наново за нова верзија самото си прави upgrade . Чекам да средат со драјверите за графиката нешто не е во ред не работат сеуште игрите :) па тогаш ќе преминам на 7 ката , сепак има доста багови сеуште , ни останува да ја чекаме официјалната верзија.
|
|
agent_007
Нов член Регистриран: 21.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеуште незнам од каде да го симнам ако знае некој каде мозам да го симнам Windows 7 нека ми каже.Однапред благодарам Кико
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.zamunda.net www.mininova.net Најбрзо и најсигурно ти е преку торент |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја снимив најновата верзија презадоволен сум од седумката, одлична замена за xp , се супер работи , се помалку и помалку багови има .
|
|
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Официјалната страна на Мајкрософт за симнување на Виндовс 7 и добивање бесплатен клуч заа активација
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx |
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100 пати побрзо ти е преку торент, од таа страна нема да тргни сигурно со повеќе од 500 kb/s а од торент можеш со максималн а брзина да го тргнеш. |
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не и од MS оди брзо само го немаат нај новиот Build односно го имаат 7100, а сега има 72**
|
|
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го користам Windows 7 RC од самиот момент кога беше достапен за симнување од Microsoft. Презадоволен сум од брзината, стабилноста и како е конципиран... Можам да очекувам дека конечната верзија ќе биде уште подобра.. Единствена забелешка е што голем дел од програми не фунционираат или се „закочуваат“ во Windows 7. Но , сигурно веќе додека излезе конечната верзија, целокупниот software ќе стане компатибилен со овој оперативен систем...Претходно користев VISTA, бев толку разочаран (збеснат) што се вратив на XP. Windows 7 сосема друга приказна - брза инсталација, сам си средува драјвери, едноставно одлично. Конечно Microsoft направи нешто добро, крајно време беше...... |
|
terminator4e
Група Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobar Ubuntu Linux
|
|
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде уште еден БОТ |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не оди офтопик, дискутирај за тоа што е темата. Има друга тема за оваа дискусија. |
|
DRIFT MASTER
Група Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa spremajtese narode ke dojde vo septemvri ama na torent ke izleze vo oktomvri ili noemvri takada ke bide zustro.
|
|
DRIFT
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |