IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали ФЕЈСБУК, msn, hi5 имаат влијание на врската?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали ФЕЈСБУК, msn, hi5 имаат влијание на врската?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 11>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Дали ФЕЈСБУК, msn, hi5 имаат влијание на врската?
    Испратена: 11.Април.2009 во 10:25
Дали мислете дека овие (па и не само тие, туку и  сите останати кои не ги набројав) интернет сервиси имаат влијание во една врска , па можеби и во брак ?

Изменето од Анастеа - 20.Април.2010 во 00:54
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2009 во 10:32
interesna tema.... jas mislam deka odkako pocnav se poveke da "sedam" na internet se pomalku ucam, pomalku se gledam so zenskata... of DA vo pravo si   
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2009 во 10:41
Секое нешто ,кога се оди во крајност,може да влијае во една врска.....ако се поминуваат часови пред компјутерот ,зборувајки на мсн или другите наведен,нормално е дека ке се појави проблем .....

...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2009 во 12:20

Ne be, kakov odraz na vrskata
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2009 во 17:03
nemam kometar
Кон врв
milata jas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Преселница

Регистриран: 05.Април.2009
Локација: Macedonia
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milata jas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2009 во 17:13
normalno deka ima
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2009 во 23:26
Vredi da se razmisli na ova prashanje...
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2009 во 23:31
NEkoi prasanja ednostavno ne zasluzuvaat odgovor

hahahaha
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2009 во 03:22
незнам баш
Само знам да кажам дека имав лошо искуство со facebook
мое име и фотографија беше искористено за еден натпис кои всушност значеше дека му се нудам на еден дечко
жалосно е што не приметив јас,туку мојот дечко
Среќа не изреагира бурно,верувајќи ми најдовме уште нешто слично на профилот на сестра ми..............

Некои ѓи злоупотребуваат овие работи
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2009 во 23:44
Со овие „забави“ внимателно.......мнооооогу внимателно.....

Сами по себе тие немаат влијание врз врската.......
Се зависи од партнерите......
Ако тој ме откачува само за да седи на нет...значи јас сум помалку интересна од нетот....
Ако јас го откачувам за да седам на нет..значи тој не е доволно добар за да потрошам време на него...позабавно би ми било виртуелно да контактирам со некого.....

facebook, hi5 и сл. се неутрални....тие даваат истовремено две различни можности:

1. Да создадеш услови за неверство
2. Да комуницираш со партнерот со кој се сакате, но сте привремено разделени (во друга држава, град и сл.)

Која можност ќе ја искористиш од тебе зависи......Изборот е твој.....не ти е крив фејсбук.....
МИР со сите
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 01:12
epten pametno se slozuvam
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 10:14
Vlijaat i te kako
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 12:36
Ne znam kako go koristite FB ama mene isklucivo mie za stari prijateli i ne addovam nikoj ne poznat ili slicno, tuka se druzam mozda sat vreme nedelno ama se so stara klapa koja poradi obvrski , deca , familija nemozis tolku cesto da se srekavas , toa e FB za mene
A normalno deka vliae loso koga se posvetuva sati na nesto , sati koj bi btrebalo da gi spodelis so decko , devojka , maz ili zena , stvara frustracija i nervoza ama vo mali dozi se si e ok..
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 13:01
Za mene ne i nema ni da imaat odraz na vrskata ...za drugive gledam deka ne e taka
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.