|
Џамбазов повторно исчезна ! |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Февруари.2009 во 15:08 |
Џамбазов повторно исчезна !
Најпознатиот шоу мен, актер, водител, Игор Џабмазов, дознаваме дека од петокот на 30-ти јануари Игор повторно е во бегство. Главната причина не се знае, а шпекулациите повторно почнаа да ја окупираат чаршијата. Тој не е достапен на неговиот мобилен телефон, комплетно е исклучен бројот, како никогаш и да не постоел. Има многу нагаѓања за него, каде е, со кого е, зошто повторно го снема и ред други. Ова му е трето или четврто мистериозно исчезнување за кое знае јавноста, а последниот пат кога го снема тој неколку месеци се криеше во едно кумановско село, а повод беа нерасчистените финансиски долгови. Тој ја напиша и книгата “Гол човек“, во која ги опиша деновите поминати во илегала, кој се му го свртел грбот во најтешките мигови и многу други пикантерии. Претходно се памети и бегството додека го водеше мега популарниот квиз “Џандар збира“, кое според градските муабети беше резултат повторно на долгови. Тој пред две години и официјално и даде развод на водителката Искра Мишиќ, екс Џамбазова, а причината за ова повторно беше несредениот живот кој го водеше водителот, а кој Искра не можеше да го поднесе. www.exclusive.com.mk |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па штом избегал,ако избегал повторно должи пари.
Рулетот пак му го упропастил животот. Со 666 нема зезање. А знае ли некој кој е Годо,човекот кој го спаси и кого го опишува во Гол Човек? Изменето од fiks - 12.Февруари.2009 во 15:21 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа вест е од пред една недела, а Игор Џамбазов се појави на ждрепката на Евровизија каде водителката го прашува „Кај си ти Игор?“, а овој и вели „Еве бе, не гледаш ли дека сум исчезнат?“
Така да не верувајте во се што ви пласираат трачарски емисии. Btw, за многу кратко време Игор ќе го води и квизот „Земи или остави“ на Алфа ТВ. |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак бе...
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сирот човек...
Кога му ја читав книгата си велам: Значи низ што се` поминал човеков...со долгови до гуша... пуста коцка |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не верувајте на чаршиските муабети
вчера Игор Џамбазов беше гостин на Тера телевизија,во емисисја во живо и ме воодушеви колку е доблестен и колку отворено зборува за сите негови пороци и маани Значи,не е исчезнат Моментално е во Битола и работи на проект со Памперси |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa na piramida neli e
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednash moze da go osvoi narodot otvoreno zboruvajkji za svoite poroci,povekje ne mu pali...Chovekov navistina ima harizma i go pochituvav mnogu ,no povtoruvajki gi istite greshki pak i pak...izgubi na ispit chovek.Ako pak se fatil so kockata znachi chovekov stvarno nema karakter
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и покрај се мене ми е интелегентен човек,кој сакам да го слушам
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas go smetam za vrven umetnik i covek koj ne uspea da se dokaze dovolno za zal pokraj site tie poroci..no go pocituvam mnogu
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мултиталент
|
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site nie si imame svoi mani i nedostatoci,no Igor ima pred se golemi kvaliteti.Dobar glumec,peac,shou men,voditel...
Ete,si ima i porok ili zavisnost od komar,boze moj,pa ne e samo toj,neli?Go pochituvam,ekstra e! Najvekje zaradi toa shto si priznava pred cela javnost bez oko da mu trepne,toa e Gol Chovek. |
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
Crnorizec Hrabar
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj mene e covekot odmara i ne galamete mnogu ke go razbudite. mora da sobere sila se sporema za novi podvizi a mozda i novo kockanje so negoviot zivot
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене Игор заедно со Нокаут и Туна ми се фаворити за Евровизија.
Имаат интересна песна. |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |