Џамбазов повторно исчезна !
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=17903
Датум на принтање: 28.Јануари.2025 во 11:34 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Џамбазов повторно исчезна !
Постирано од: LouWeed
Наслов: Џамбазов повторно исчезна !
Датум на внесување: 12.Февруари.2009 во 15:08
Џамбазов повторно исчезна !
Најпознатиот шоу мен, актер, водител, Игор Џабмазов, дознаваме дека од петокот на 30-ти јануари Игор повторно е во бегство. Главната причина не се знае, а шпекулациите повторно почнаа да ја окупираат чаршијата. Тој не е достапен на неговиот мобилен телефон, комплетно е исклучен бројот, како никогаш и да не постоел.
Има многу нагаѓања за него, каде е, со кого е, зошто повторно го снема и ред други.
Ова му е трето или четврто мистериозно исчезнување за кое знае јавноста, а последниот пат кога го снема тој неколку месеци се криеше во едно кумановско село, а повод беа нерасчистените финансиски долгови.
Тој ја напиша и книгата “Гол човек“, во која ги опиша деновите поминати во илегала, кој се му го свртел грбот во најтешките мигови и многу други пикантерии. Претходно се памети и бегството додека го водеше мега популарниот квиз “Џандар збира“, кое според градските муабети беше резултат повторно на долгови.
Тој пред две години и официјално и даде развод на водителката Искра Мишиќ, екс Џамбазова, а причината за ова повторно беше несредениот живот кој го водеше водителот, а кој Искра не можеше да го поднесе.
www.exclusive.com.mk - www.exclusive.com.mk
------------- http://www.myspace.com/louweed666 - NICE BOYs DONT PLAY ROCK&ROLL
|
Коментари:
Постирано од: fiks
Датум на внесување: 12.Февруари.2009 во 15:20
Па штом избегал,ако избегал повторно должи пари.
Рулетот пак му го упропастил животот.
Со 666 нема зезање.
А знае ли некој кој е Годо,човекот кој го спаси и кого го опишува во Гол Човек?
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Постирано од: maestro13
Датум на внесување: 12.Февруари.2009 во 16:25
Оваа вест е од пред една недела, а Игор Џамбазов се појави на ждрепката на Евровизија каде водителката го прашува „Кај си ти Игор?“, а овој и вели „Еве бе, не гледаш ли дека сум исчезнат?“
Така да не верувајте во се што ви пласираат трачарски емисии.
Btw, за многу кратко време Игор ќе го води и квизот „Земи или остави“ на Алфа ТВ.
-------------
|
Постирано од: ZoraNaSlobodata
Датум на внесување: 12.Февруари.2009 во 17:30
Пак бе...
------------- За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
Постирано од: Lithium
Датум на внесување: 12.Февруари.2009 во 17:44
Сирот човек...
Кога му ја читав книгата си велам: Значи низ што се` поминал човеков...со долгови до гуша...
пуста коцка
------------- You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 12.Февруари.2009 во 19:40
не верувајте на чаршиските муабети вчера Игор Џамбазов беше гостин на Тера телевизија,во емисисја во живо и ме воодушеви колку е доблестен и колку отворено зборува за сите негови пороци и маани Значи,не е исчезнат Моментално е во Битола и работи на проект со Памперси
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Постирано од: ANITA11
Датум на внесување: 12.Февруари.2009 во 20:38
pa na piramida neli e
|
Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 12.Февруари.2009 во 21:06
Ednash moze da go osvoi narodot otvoreno zboruvajkji za svoite poroci,povekje ne mu pali...Chovekov navistina ima harizma i go pochituvav mnogu ,no povtoruvajki gi istite greshki pak i pak...izgubi na ispit chovek.Ako pak se fatil so kockata znachi chovekov stvarno nema karakter
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 12.Февруари.2009 во 21:23
и покрај се мене ми е интелегентен човек,кој сакам да го слушам
|
Постирано од: Eli
Датум на внесување: 12.Февруари.2009 во 22:06
Jas go smetam za vrven umetnik i covek koj ne uspea da se dokaze dovolno za zal pokraj site tie poroci..no go pocituvam mnogu
------------- Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
Постирано од: Milaa
Датум на внесување: 12.Февруари.2009 во 22:09
мултиталент
|
Постирано од: nnikol
Датум на внесување: 12.Февруари.2009 во 22:48
Site nie si imame svoi mani i nedostatoci,no Igor ima pred se golemi kvaliteti.Dobar glumec,peac,shou men,voditel...
Ete,si ima i porok ili zavisnost od komar,boze moj,pa ne e samo toj,neli?Go pochituvam,ekstra e! Najvekje zaradi toa shto si priznava pred cela javnost bez oko da mu trepne,toa e Gol Chovek.
------------- подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
Постирано од: Crnorizec Hrabar
Датум на внесување: 13.Февруари.2009 во 03:30
kaj mene e covekot odmara i ne galamete mnogu ke go razbudite. mora da sobere sila se sporema za novi podvizi a mozda i novo kockanje so negoviot zivot
|
Постирано од: maestro13
Датум на внесување: 13.Февруари.2009 во 09:20
Мене Игор заедно со Нокаут и Туна ми се фаворити за Евровизија.
Имаат интересна песна.
-------------
|
Датум на внесување: 13.Февруари.2009 во 09:35
nnikol напиша:
Site nie si imame svoi mani i nedostatoci,no Igor ima pred se golemi kvaliteti.Dobar glumec,peac,shou men,voditel...
Ete,si ima i porok ili zavisnost od komar,boze moj,pa ne e samo toj,neli?Go pochituvam,ekstra e! Najvekje zaradi toa shto si priznava pred cela javnost bez oko da mu trepne,toa e Gol Chovek. |
Da beshe na mestoto na Iskra namashe vaka da gledash na rabotite neli?Nikoj ne go osporuva negoviot multitalent,no istovremeno gubi na sekoe pole so toj negov porok koj go chineshe brak,ekponiranje na raboten plan...malku li e toa?
|
Постирано од: fiks
Датум на внесување: 13.Февруари.2009 во 15:54
Па штом не е исчезнат тогаш супер бе.
Мене Игор ми е омилена личност од Македонија и му посакувам се најдобро.
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Постирано од: ZoraNaSlobodata
Датум на внесување: 13.Февруари.2009 во 17:33
Andjelina напиша:
не верувајте на чаршиските муабетивчера Игор Џамбазов беше гостин на Тера телевизија,во емисисја во живои ме воодушеви колку е доблестен и колку отворено зборува за сите негови пороци и мааниЗначи,не е исчезнатМоментално е во Битола и работи на проект со Памперси
|
А кај мене е значи.
------------- За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
Постирано од: Командантица
Датум на внесување: 13.Февруари.2009 во 20:02
секогаш знаеше да ме насме,...до солзи
------------- ..Живеам за да умрам..!
|
Постирано од: maria_magdalena
Датум на внесување: 13.Февруари.2009 во 21:25
А исчезнат-а не исчезнат-истата финта не пали трипати. Што направи со својот талент -арлекин стана. Бетер од “Самоуништување“ со оној чичко Кумплунг.
Игор буквално го протрачи својот наследен талент а можеше многу повеќе.
------------- МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
Постирано од: super babicka
Датум на внесување: 13.Февруари.2009 во 23:58
golem umetnik , go pocituvam a toa sto go nema mozebi pak ni priprema nekoe iznenaduvanje/ veruvam so toj negov porok ne zaglavil pak nekade/.
|
Датум на внесување: 14.Февруари.2009 во 13:31
maria_magdalena напиша:
А исчезнат-а не исчезнат-истата финта не пали трипати. Што направи со својот талент -арлекин стана. Бетер од “Самоуништување“ со оној чичко Кумплунг.Игор буквално го протрачи својот наследен талент а можеше многу повеќе.
|
Taka e ,vo potpolnost se slozuvam,ona shto Bog mu dal ,pametot mu odzemal.
|
Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 18.Февруари.2009 во 13:16
Auuu shto go iznaogovaravte covekot. A toj samo si spremal nov kviz koj kje odi na alfa televizija. I nromalno kje blesne kako sekoj pat...toj e roden shoumen na koj drugite mozat voda da mu nosat.
|
Постирано од: defma
Датум на внесување: 18.Февруари.2009 во 14:58
mamamd напиша:
Auuu shto go iznaogovaravte covekot. A toj samo si spremal nov kviz koj kje odi na alfa televizija. I nromalno kje blesne kako sekoj pat...toj e roden shoumen na koj drugite mozat voda da mu nosat.
|
I jas se soglasuvam deka igor e eden izvonreden soumen i nikoj ne moze da go zameni, a sto si pravi vo negoviot privaten zivot toa si e samo negovo.
|
Датум на внесување: 18.Февруари.2009 во 20:53
Абе не дека не е добар шоумен, но можеше многу повеќе со својот талент.
|
Датум на внесување: 18.Февруари.2009 во 20:58
Daj Maco...site nie mozevme...mene dedo mi kako mala me vikashe - Ti kje bidesh ministerkata na dedo...a jas samo ucitelka
|
Датум на внесување: 18.Февруари.2009 во 21:02
И министерот некој го учел....па ти види што е поважно, иако не секогаш соодветно наградено.
|
Датум на внесување: 18.Февруари.2009 во 21:08
Ocigledno losho nauceno ili brzo zaboraveno
|
Датум на внесување: 18.Февруари.2009 во 21:11
Ма не се разочарувај мамамд, една ластовичка не ја чини пролетта, во секое жито има и понекој плевел, а сега е дојдено време плевелот да доминира врз житото. Но ќе дојде време кога твоите умни главчиња ќе ти бидат бескрајно благодарни, вистински успешни и со радост ќе те спомнуваат. И овој јавашлук нема да трае бесконечно, па мора да дојде време на вистинските вредности...
|
Датум на внесување: 20.Февруари.2009 во 06:44
I Igor e covek...i na Igor mozebi navistina ne mu plakjat... mozebi eden vakov shoumen moze i da ne bide angaziran...moze da bide otfrlen... mnogu shpekulacii koi dobivaat sudska razvrska http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=B149525C71EF2C4BBA5334A7ECAA494B - Игор Џамбазов сведочеше за случајот со „План Б“
|
|