|
Протест за поддршка на грчкиот народ |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Декември.2008 во 12:00 |
|
Мирен протест организиран од група граѓани ќе се одржи вечерва на плоштадот „Македонија“, како поддршка на револтот на грчкиот народ.
На протестот, како што е соопштено, се поканети сите добронамерни и политички свесни граѓани, кои сè уште веруваат во моќта на обичниот човек. Вакви протести денеска ќе се одржат низ цела Европа, а имаат за цел израз на солидарност со грчкиот народ, револт против генерално лошата економска, политичка, културна и пред сè социјална состојба низ целиот свет. Лично би одел кога би бил во можност затоа што мислам дека политиката е таа што не дели на Балканот. |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
WTF????????????????
posle site zaebanci uste ke se solidalizirate........ |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зар и ова го има? И? Ќе оди некој? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA NE E MILENKO-THE F...N GANDI SLUCAJNO ORGANIZATOR!
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas kje odam...Tamu se tepani moite Vlasi...
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мамамд, ти си влаинка?
Ај, да разберам вака некој што е лично засегнат, ама Македонци да одат и да се солидаризираат? |
||
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BTW VO STO DA GI PODRZIME....
DEKA NEKOI LUDI ANARHSTI HARAT PO GRCIJA-NE FALA NE SUM ANARHIST.DEKA POLA OD NIV IMAT ,,FREE-PATIKA SINDROM,,-NE FALA IMAM PATIKI. ZALNO ZA DETETO, NO POLICAECOT E ZATVOREN, MU SE SUDI , STO TREBA SEGA CELA DRZAVA DA GORI.BTW, NEKADE VO IRAK/AFGANISTAN/INDIJA TAKVI SRANJA SE SLUCUVAAT MASOVNO PA NA NIKOJ NE MU PUKA |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe imate li luge razum,
nekoj da ne me priznava deka postojam jas da go PODRZUVAM |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па против тој и ке протестираш, не те признава грчката влада... |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
?????????????????????????????????????????????????????????? ajde, druze, odi si slobodno vo grcija, pridruzi im se na demonstrantite i kazi im...."hi friends i will support u...and i am macedonian from the republic of macedonia" i potoa kazi ni, sto ti se sluci... Изменето од LouWeed - 18.Декември.2008 во 12:29 |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека настана недоразбирање, Кинг 35 како да сакаше да каже “како да поддржувам некој што не ме признава“, нели?
|
||
|
||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e jas mislam deka na makedonski pisuvam |
||
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene mi lici na latinica, ali nema veze...ja te razbrav |
||
KING35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јебига тука си во право
|
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |