![]() |
|
Гарантно писмо |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Јануари.2008 во 22:54 |
Дали би испратиле гарантно писмо на непозната личност ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne, ne bi go napravila toa.
1. Ne se vika za nisto garantvno pismo, sto znaci deka ti garantuvas za nego. 2. Ako licnosta ne e znam, i ako ne mi je rodnina, tesko e tuka vo svajcarija da dojde. 3. za vo svajcarija treba i zdrastveno osiguranje da platis, za osobata sto sakas da dojdet na poseta. 4. Vo slucaj taa osoba tuka da napravi gluposti, ti si taa sto odgovara. mojot odgovor e zatoa NE |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
nikogash ne bi vadela garantno pismo za nekoj kogo ne go znam.
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
se soglasuvam so drugite ne isprakam garantno pismo na nekoj sto ne poznavam
|
|
![]() |
|
nedopirliviot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Не. |
|
![]() |
|
ivanvladislav ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
cccccc
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
princeso?,...ti obichno ne postavuvash glupavi prashanja,
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
брза , друже , јас да можев, би пратила гарантно писмо на непозната личност.
Еве дури сега гледам дека не сум се изјаснила добро на што мислам. Значи кога некој мој пријател би ме замолил да пратам харантно писмо за негов пријател кој јас не го познавам, би го направила тоа поради довербата што ја имам кон мојот пријател. Дали во таков случај вие би пратиле ? |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Ako toj garantira za nego/nejze bi pratila...
Ali kako ne sum nadvor, ne znam na kogo ke go pratam... ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
sum napravila ,i pak ke napravam!!
koga se raboti za prijatel ,nema zbor
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...Mila, moze mene edno....hahahahahha....
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ete,...za shto se rabotelo,...samotrebalo da se ,...potprasha,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
za tebe mila koga sakas ,i za cel kvart ako treba
![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
....merci beaucoup mon plus cher Mari...
![]() ![]() .....vidovte kako se dobiva garantno pismo.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |