![]() |
|
Најпознати филмски реплики и цитати |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 44> |
Автор | |
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Јануари.2008 во 13:05 |
Незнам дали има ваква тема, ако има модераторите нека ја преместат
ова место за вашите омилени филмски цитати и реплики инџој д стеј ![]() Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 23:47 |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ќе почнам со
“I'll be back.” (ТЕРМИНАТОР-Арнолд Шварцернегер)
|
|
![]() |
|
"Признај пизда ди материн, приииизнај" (ТЕТОВИРАЊЕ-Мето Јовановски)
![]() |
|
![]() |
|
Суетата е мојот омилен грев (АДВОКАТОТ НА ЃАВОЛОТ-Ал Пачино)
|
|
![]() |
|
Thats what dreams are made of
HERE'S LOOKING AT YOU, KID (KAЗАБЛАНКА-Хемфри Богарт) Изменето од connected - 04.Јануари.2008 во 13:23 |
|
![]() |
|
"I'M GOING TO MAKE HIM AN OFFER HE CAN'T REFUSE," (Kum)
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
John , what you doing, you f**k????------ rece John Mc Laine i skoknal od oblakoder
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
I'm the king of the world!-Leonardo Di Caprio-Titanic
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
*HEY MAN DO U KNOW WHAT I GOT TO MAN!!I GOT A JOINT MAN!
*HEY MAN THIS LOOKS LIKE A TOOTHPICK MAN! (cheech&chong "up in smoke") Изменето од LouWeed - 04.Јануари.2008 во 14:10 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Are you talking to me?
Are you talking to me?? Are you talking to me??? Робърт де Ниро в " Шофьор на такси" ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Go ahead make my day
![]() Чеви Чейс в една от щурите му комедии, на която да си призная не се сещам името в момента. ![]() |
|
![]() |
|
UUUUUuuAAAaaaaaaaaaaaaaaa- най- често повтаряната реплика от / израз на силна емоция, прикрита като непукизъм/ ![]() Ал Пачино в ролята на слепия полковник в " Усещане за жена" |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
NO!
homer simpson ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
a jas mu rekov na Laze , ne
Изменето од anakin - 04.Јануари.2008 во 14:40 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |